Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Suck-O-Mat The Ultimate Sucking Machine var 1

Suck-O-Mat The Ultimate Sucking Machine

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
177,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Yhteenveto

Joskus teknologia tarjoaa melkeinpä parempaa kuin aito asia!

Saksalainen innovatiivisuus ja perusteellisuus ovat olleet huipussaan Suck-O-Mat Suuseksikonetta kehittäessä, sillä sen avulla saat täydellisen, kädet vapaiksi jättävän tyydytyksen.

Huipputehokas moottori saa pehmeän ja joustavan silikoniholkin liikkumaan rytmikkäästi edestakaisin peniksesi ympärillä samalla kun sinua hemmotellaan ihanalla pumppaus/imutusstimulaatiolla. Holkissa on myös sisäänrakennettu penisrengas, joka täydentää nautinnon.

Imutusimpulssit ovat säädettävissä 1-tason 42 imua minuutissa 5-tason jopa 109 imuun minuutissa, kun taas imutehoa voi säätää 16-30 W välillä.

Nopeutta ja intensiteettiä on helppo säätää huomiota herättämättömän hallintalaatikon avulla. Monista säätömahdollisuuksista löydät takuulla itsellesi sopivan suihinottokokemuksen.

Laite kytketään suoraan verkkovirtaan. Niinpä sinun ei tarvitse huolehtia akun tai paristojen loppumisesta juuri ennen kliimaksia. Adapteri tulee tuotteen mukana.

TuotemerkkiSuck-O-Mat
Tuotteen paino (g)1411
MukanaEU-adapteri
Kokonaispituus (cm)15.7
Sisäsyvyys (cm)11
Sisähalkaisija (cm)2.5
VirtalähdeEU-pistoke
Ensisijainen materiaaliTPE
VäriMusta
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliTanska, Espanja, Puola, Venäjä, Italia, Englanti, Ranska, Hollanti, Saksa
SKU18981
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei vastannut odotuksia ollenkaan
henrik - 27. may. 2021
Pitää paljon meteliä, enkä ole ollut lähelläkään siemensyöksyä. Kokeiltu kahdesti - tuloksetta.
0
Valmistettu liian yksinkertaisista materiaaleista, joita ei voi vaihtaa !!
Ole - 17. may. 2021
Olen niin pettynyt, ettei näin kalliiseen laitteeseen ole varaosia. Varsinkin kun tärkeä osa, kuten ilmaletkun liitin, on muovia, joka rikkoutuu helposti. Laite, joka on iso ja painava, valitettavasti liukui lattialle sängystä, minkä seurauksena laitetta ei voi enää käyttää toisen yrityksen jälkeen. Harmi. Paljon rahaa hukkaan.
0
Todella hyvä
Erik - 7. dec. 2019
Loistava laite, pitää vähän ääntä, kun se asetetaan tehokkaammalle imulle, jolloin laitan kuulokkeet päähäni ja kuuntelen jotain kivaa. Imee itseään tiukasti, en ole enää ihan aloittelija, ja minun täytyy viettää aikaa, joten istuessani laitan holkin reiden ja vatsan väliin, jotta minulla on kädet vapaina. Alimmalla nopeudella imu ikään kuin värisee, se on vähintäänkin hyvä - itse asiassa se on epätavallisen mukava! Käytä runsaan liukuvoiteen kanssa, silloin se toimii parhaiten. Helppo käyttää ja helppo puhdistaa. Ja sitten vähän koiruohoa kuppiin: käärmeet ovat huonoja, niissä on itse asiassa paljon kritisoitavaa. Ne, jotka olivat mukanani, eivät olleet rullattuja kauniisti, joten niissä oli paljon teräviä halkeamia, joita ei voinut oikaista. Ei kritiikkiä, pikemminkin ratkaisu: Silvanissa on nestemäiselle ruoalle hyväksytty kirkas letku, jonka nimi on "Park" 6x9 (Ų6 sisältä ja Ų9 ulkoa), se on kohtuullisen joustava eikä niin helppo puristaa. Se maksaa 9,95 DKK/m, joten se on jopa halpaa päivittää.
0
Vihdoinkin jotain miehille sopivaa
Jesper - 1. dec. 2019
Se pitää ääntä, mutta et ajattele sitä, kun se käynnistyy ensimmäisen kerran. Se toimii loistavasti alhaisilla nopeuksilla. Se, että se imee itsensä sisään ja ajaa kulkee ylös ja alas ilman, että sinun tarvitsee pitää sitä itse, on todella hyvä. Letkuilla voi olla taipumus kiertyä ja sulkeutua, mutta jos varmistat, että ilmavirtaus on kunnossa, se imee kovaa. On kokeiltu monia muitakin laitetta, mutta ne kaikki joutuivat roskakoriin, koska ne eivät toimineet, mutta tämä saa jäädä. Vaatii vähän liukuvoidetta, jotta se toimii. Kaiken kaikkiaan yllättävän hyvä tuote, joka sopii kaiken kokoisille, mutta letkut voisivat olla tuohon hintaan hieman laadukkaampia.
0
Hyvä vastine rahalle
Anonymous - 13. mar. 2024
Käytän ensimmäistä kertaa tämäntyyppistä laitetta. Olin skeptinen sen tarjoaman stimulaation suhteen, mutta en pettynyt. Täydellinen valikoima asetuksia, jotka sopivat kaikkiin tuntemuksiin. Laadukas muotoilu. Vaikka joidenkin mielestä tämä laite on hieman meluisa, minulle se on täysin kohtuullinen. Se on minikompressori, ja se on odotettavissa. Suoraan sanottuna en kadu ostostani.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Lyhyelle dongille.
Anonymous - 13. mar. 2024
Loistavaa tavaraa, saa sen ylös puolestasi, jos runko ei halua, tuntuu hyvältä, mutta on joitakin pettymyksiä ja "puutteita", hinta on hirveä, tämä ei ole niin paljon arvoinen, puolet hinnasta olisi tehnyt siitä hyvän ostoksen. Itse imukone imee ja puhaltaa hyvin, mutta ääni on hieman kova, kuulostaa siltä kuin kissaa halailtaisiin, ei vain ole kotikissa, valtava tiikeri ehkä, melkein vähän pehmoinen ääni. Eniten minua ärsyttää se, kuinka lyhyt itse "dong" on, mikä johtaa siihen, että puskee puoleen väliin (pitää olla vähän sormenpituutta kaverilla, ettei tee niin). mitä sitten tapahtuu, on se, että tiivistät reiän, josta ilma imetään sisään ja ulos, kaverilla, ei hyvä. Olen yrittänyt liittää imuputken fleshligtiin, mutta ilman jäykkää dongia se onnistuu vain puhaltamaan kuplia siihen, nyt käytän sitä jäykistettynä koneena ja hyppään johonkin muuhun kun se on ylhäällä
Konekäännös sivustolta sinful.no
Suositeltu
Anonymous - 13. mar. 2024
Kun kokeilin sitä ensimmäistä kertaa, olin hieman pettynyt. Silikoniholkki on hyvin pehmeä eikä se stimuloinut hyvin. Kokeilin eri nopeusyhdistelmiä ja se antoi makean tunteen. Utareni on noin 18 cm ja normaalipaksuinen. Sitten yritin taivuttaa holkkia hieman niin, että peniksen pään alla oli painetta. Olala se teki tempun. Löysin sopivan nopeusyhdistelmän ja vain nautin siitä. Se imi ja imi ja hitaasti mutta varmasti se rakentui orgasmiin. Aivan kuin silloin kun imetään. Toiset on hallussa. Yrität pidätellä, mutta lopulta se vain räjähtää. Kone vain jatkaa imemistä ja tyhjentää sinut kokonaan. Annoin Senin vain jatkaa ja pian olin taas kova. Ei kestänyt kauan ennen kuin tulin taas. Voin ehdottomasti suositella tätä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Loistava tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Avasin paketin jännittyneenä. Se oli helppo koota, ja hihan pesun jälkeen aloitin. Olin heti pettynyt. Toki se etsi ja liikkui ylös ja alas, mutta se on sileä sisältä ja holkki on erittäin pehmeä. Se ei ollut suuri stimulaatio, enemmän kuin makea tunne. Olen noin 18 cm ja minulla on normaali paksuus, joten ei voi olla, että olen liian pieni myöskään. Sitten kokeilin eri kulmia ja taivutin holkkia niin, että peniksen pään alle tuli painetta. Sain sitten imutuntuman ja voimakkaan stumulaation siellä, kun se liikkuu ylös ja alas. Löysin nopeuden ja voiman, joka sopi minulle parhaiten. Sitten minun piti vain antaa koneen tehdä työtä. Se oli kuin nainen imisi ja käyttäisi kieltään peniksen pään alla. Hitaasti tunne kasvoi ja siitä tuli yhä voimakkaampi. Aivan kuten se on, kun joku imee sinua. Et ole itse hallinnassa. Yrität pidättäytyä nauttiaksesi siitä mahdollisimman pitkään, mutta sitten se muuttuu liian voimakkaaksi, etkä voi enää pidättäytyä. Minä räjähdin ja kone vain jatkoi imemistä. Se imi jokaisen pisaran. On hyvin intensiivinen tunne tulla imetyksi heti orgasmin jälkeen. Kaikki on niin sensuellia. Annoin koneen vain jatkaa ja nautin tunteesta. Penis ei mennyt täysin löysäksi ja pian se oli taas kova ja minä vain jatkoin. Tunne oli nyt melkein vielä parempi. Ei kestänyt kovin kauan ennen kuin se imi minut toiseen orgasmiin. Kone pitää jonkin verran ääntä, mutta ei niin paljon kuin olin pelännyt. Se on helppo puhdistaa. Pienellä harjoittelulla löytääksesi itsellesi sopivan, tämä kone voi antaa sinulle monia hyviä hetkiä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Miellyttävä yllätys.
Anonymous - 11. dec. 2019
Olin yllättynyt siitä, miten hyvin tuote oli pakattu, ensivaikutelma oli ylellinen. Kokoaminen on helppoa, samoin puhdistaminen. Miltä kone sitten tuntuu? No, se on piristävä, mutta olisin toivonut, että hihassa olisi ollut jonkinlainen rakenne sisäpuolella. Se olisi tehnyt kokemuksesta miellyttävämmän. En usko, että tämä on tuote niille, joilla on pienempi elin, mielestäni holkki on liian suuri. Tunne on erittäin mukava, jos sinulla on runsaasti voiteluainetta sitä varten. Sitten nähdä, miten se pumppaa ylös ja alas, on varsin herkullista. Vaimoni tykkäsi nähdä sen toimivan ja halusi liittyä kiusaamiseen. Melutaso on melko korkea, joten ei mitään niille, jotka pelkäävät tulla kuulluksi. Koko tuote on erittäin positiivinen ja hauska tapa stimuloitua. Joten se on ehdottomasti ostamisen arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vau
Anonymous - 7. feb. 2021
Sain sen kotiin tänään. Letkujen kytkeminen ja kytkimen kääntäminen vei muutaman minuutin. Toki se tekee paljon melua, mutta heti kun saat pienen liukastuksen ja holkki tarttuu glanssiin, unohdat sen. Hitaasti se rakentaa sen, mitä tarvitset hyvän ajan saamiseksi. Voi erittäin suositella tätä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful