TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Svakom Nova Exercise Geishakuulat 3 kpl var 1

Svakom Nova Exercise Geishakuulat 3 kpl

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

39,99 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Miksi harjoittelun pitäisi olla tylsää?

Svakom Nova Exercise Geishakuulat tarjoavat vahvemmat lantionpohjan lihakset, parempaa tuntoherkkyyttä ja nautinnollisempia orgasmeja.

Aloita kevyellä kuulalla ja lisää vastusta vähitellen, jolloin lantionpohjasi lihakset kehittyvät tehokkaasti. Nauti samalla geishakuulien sisällä olevien metallikuulien liikkeistä, jotka kiihottavat sinua sisäisesti.

Nova Exercise -setti sisältää kolme erilaista kuulaa: 1. Suuri, pehmeä ja kevyt yksittäinen kuula, jolla kannattaa aloittaa, jos et ole aiemmin tehnyt lantionpohjatreeniä. 2. Keskikokoinen kaksoiskuula, joka on hieman yksittäistä kuulaa painavampi. Voit vaihtaa tähän kuulaan sitten kun yksittäiskuulan käyttö ei tunnu enää haastavalta. 3. Pieni, hieman kovempi ja painavampi kaksoiskuula, joka sopii kokeneelle käyttäjälle.

Kaikki kolme kuulaa on valmistettu pehmeästä ja allergiaa aiheuttamattomasta silikonista. Kuulat on helppo asettaa paikoilleen ja tuntuvat mukavalta käytössä. Säännöllinen harjoittelu lisää lihashallintaasi, tiukkuuttasi ja tuntoherkkyyttäsi.

Jokaisessa kuulassa on silikoninaru, jonka päässä on lenkki. Narusta vetämällä kuula on helppo ottaa ulos käytön jälkeen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful