TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Svakom Siime Eye Intiimikamera Vibraattorilla var 1

Svakom Siime Eye Intiimikamera Vibraattorilla

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Svakom Siime Eye Intiimikamera Vibraattorilla on uusi endoskooppivibraattori, joka tuottaa naiselle värisevää nautintoa ja tarjoaa samalla ainutlaatuisen näköalan intiimialueiden sisälle.

Svakom Siime Eyen avulla voit nähdä, kuinka orgasmi supistelee naisen lantionpohjan lihaksia hänen saavuttaessaan nautinnon huipun.

Svakom Siime Eye soveltuu käytettäväksi tavallisena vibraattorina, jonka kahdeksan värinäohjelmaa kiihottavat naista viidellä eri intensiteetillä. Lisäksi sitä voi käyttää endoskooppivibraattorina kun yhdistät sen älypuhelimeesi.

Vibraattori on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Se on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Siime Eye -vibraattoria käytetään yhdessä ilmaisen Siime Eye -sovelluksen kanssa, joka on saatavilla Androidille ja iOS:lle.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä, mutta kauhea sovellus
Kun ostaa dildon, tarvitsee sovelluksen, jotta voi hyödyntää sen toimintoja. Joten huono yhteys heikentää toimivuutta. Sovellus kaatuu aina, kun ladataan video,... Lue lisää
ABC - 9. may. 2019

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful