Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Svakom Vicky Ladattava Anaalivibraattori var 1

Svakom Vicky Ladattava Anaalivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nautitteko molemmat anaalileikeistä? Siinä tapauksessa Svakom Vicky Ladattava Anaalivibraattori on erinomainen hankinta, sillä se sopii niin miehille kuin naisillekin.

Vibraattorissa on peräti seitsemän ihanaa värinärytmiä viidellä eri nopeudella, joten yhdistelmiä on tarjolla kaiken kaikkiaan 35. Siitä löytyy takuulla jokaiselle jotain.

Vicky saa aikaan syviä G-piste- tai eturauhasorgasmeja, riippuen käyttäjän sukupuolesta.

Tappi on helppo asettaa paikoilleen, sillä se on päällystetty silkinpehmeällä silikonilla. Se on koristeltu upeilla kullanvärisillä yksityiskohdilla ja on käytössä varsin hiljainen, joten sitä voi käyttää yksityiseen nautintoon myös julkisilla paikoilla.

Kaiken muun hyvän lisäksi Vicky on vesitiivis, joten siitä voi nauttia niin suihkussa kuin kylvyssäkin. Se on ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Pakkauksessa on myös säilytyspussi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Suuri kaksoisvibraattori
Anonymous - 9. oct. 2018
Suuri muoto ja materiaali ja helppokäyttöinen. Käytän sitä g-pisteen ja klitorisvibraattorina vaimolleni esileikin aikana. Tuo hänet istuimensa reunalle villeillä orgasmeilla. Pienellä kekseliäisyydellä ja oikeassa asennossa sitä voidaan käyttää yhdynnän aikana, jolloin me molemmat nautimme ihanista värähtelyistä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful