Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sybian Seksikone var 1

Sybian Seksikone

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sybian on ultimaattinen seksikone, jonka tehokas stimulaatio saa sinut ekstaasiin kerta toisensa jälkeen. Juuri tehokkuutensa vuoksi Sybian on tunnettu kaikkialla maailmassa ja sitä käytetään apuvälineenä lukemattomissa erilaisissa eroottisissa elokuvissa.

Sybian Seksikone koostuu puolisylinteristä, jonka sisällä on moottori ja jonka päälle käyttäjä asettuu hajareisin sitten kun siihen on ensin kiinnitetty haluttu lisäosa. Sybianin mukana toimitetaan sekä dildoja että anustappeja, joita voi vaihdella sen mukaan, millaista stimulaatiota kulloinkin kaipaat.

Suosittelemme käyttämään laadukasta, vesipohjaista liukuvoidetta Sybianin kanssa saadaksesi siitä kaiken irti. Silloin lisäosat ovat parhaillaan ja saat mahdollisimman nautinnollisen käyttökokemuksen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Vau, vau, vau!
Anonymous - 13. mar. 2024
Sybian on äärimmäinen seksilelu. Sekä yksin että pariskuntana. Istuminen ja nopeuden ohjaaminen, kun kumppanisi istuu kynnellä, on aivan fantastista. Siinä on orgasmitakuu sekä tytölle että miehelle. Ja hyvä vinkki, kun nainen käyttää sitä. Käytä pyyhkeitä, koska se voi kastua todella märäksi. Pariskuntana emme ole koskaan kokeneet mitään vastaavaa. Ei ole koskaan ennen tuntunut näin tyydyttävältä. Ja jos nautit anaalistimulaatiosta miehenä, olet varmasti menossa mitä uskomattomimpiin anaaliorgasmeihin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful