TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sybian Seksikone var 1

Sybian Seksikone

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Sybian on ultimaattinen seksikone, jonka tehokas stimulaatio saa sinut ekstaasiin kerta toisensa jälkeen. Juuri tehokkuutensa vuoksi Sybian on tunnettu kaikkialla maailmassa ja sitä käytetään apuvälineenä lukemattomissa erilaisissa eroottisissa elokuvissa.

Sybian Seksikone koostuu puolisylinteristä, jonka sisällä on moottori ja jonka päälle käyttäjä asettuu hajareisin sitten kun siihen on ensin kiinnitetty haluttu lisäosa. Sybianin mukana toimitetaan sekä dildoja että anustappeja, joita voi vaihdella sen mukaan, millaista stimulaatiota kulloinkin kaipaat.

Suosittelemme käyttämään laadukasta, vesipohjaista liukuvoidetta Sybianin kanssa saadaksesi siitä kaiken irti. Silloin lisäosat ovat parhaillaan ja saat mahdollisimman nautinnollisen käyttökokemuksen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful