TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA 3D Module Masturbaattori var 1

TENGA 3D Module Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

3D Module Masturbaattori on upea ja jännittävä itsetyydytin japanilaiselta TENGA-tuotemerkiltä. TENGA-seksilelut ovat maailman suosituimpien miesten itsetyydytysvälineiden joukossa, ja jälleen kerran he ovat onnistuneet luomaan viimeisen päälle suunnitellun ja tyylikkäällä tavalla huomaamattoman masturbaattorin.

Masturbaattorin esteettisesti muotoiltu pintarakenne tarjoaa intensiivistä stimulaatiota. Se on valmistettu pehmeästä TPE-kumista, joka tuntuu nautinnolliselta ihoa vasten.

Käännä masturbaattorin stimuloiva kuviopinta sisäpuolelle ennen käyttöä. Lisää vesipohjaista liukuvoidetta, niin saat mahdollisimman aidontuntuisen kokemuksen työntyessäsi sisään kiihottavaan holkkiin.

Pese masturbaattori huolellisesti sekä sisä- että ulkopuolelta. Saat parhaan tuloksen seksilelun puhdistusaineella. Aseta itsetyydytin takaisin telineeseen ja anna sen kuivua läpikotaisin, ennen kuin asetat sen takaisin pakkaukseen. Näin se on aina valmis seuraavaa nautintokertaa varten.

TENGA 3D -tuotteet palkittiin maailman ensimmäisinä miesten itsetyydytysvälineinä arvostetulla Red Dot Design Award -palkinnolla "parhaasta tuotesuunnittelusta".

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful