TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA Air-Tech Gentle Cup Masturbaattori var 1

TENGA Air-Tech Gentle Cup Masturbaattori

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

29,99 €
Sis. ALV
Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
11,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

TENGA Air-Tech Gentle Masturbaattori on pidemmälle kehitetty versio huippusuositusta TENGA Deep Throat Cup -masturbaattorista, jota on kutsuttu mm. parhaaksi miesten seksileluksi.

Air-Tech Gentle tarjoaa todella pehmeän ja aidonkaltaisen itsetyydytyskokemuksen liikuttaessasi sitä peniksesi ympärillä. Sen päässä on venttiili, jonka kautta voit säätää laitteen sisälle muodostuvaa alipainetta, joka tuntuu imuttavalta peniksen ympärillä.

Toisin kuin alkuperäinen kertakäyttöiseksi suunniteltu Deep Throat Cup, uusi Air-Tech Gentle on suunniteltu käytettäväksi kerta toisensa jälkeen. Jos puhdistat sen sisällä olevan pehmeän holkin perusteellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen ja käytät sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, voit käyttää masturbaattoria jopa 50 kertaa.

TENGA Air-Tech -masturbaattorista on saatavilla kolme erilaista versiota, joiden sisärakenteet ovat erilaiset. Valitse Gentle jos kaipaat hellää stimulaatiota, Regular jos tahdot mahdollisimman aidonkaltaisen kokemuksen ja Strong jos kaipaat erityisen tiukkaa stimulaatiota.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful