Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA Egg Wavy Masturbaattori var 1

TENGA Egg Wavy Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

TENGA Egg Wavy on mainio masturbaattori miehille. Sen sisäpuolella on aaltoileva kuviointi, joka tuntuu todella herkulliselta penikselläsi.

Ota pehmeä munaholkki ulos munankuoresta ja puserra mukana tuleva liukuvoide sisälle sen pienestä reiästä. Sitten vain liu’utat peniksesi sen sisään. Holkki venyy jopa 30 cm:n mittaiseksi, joten se sopii kutakuinkin kaikenkokoisille peniksille. Liu'uta sitä edestakaisin peniksesi päällä, tai anna se kumppanisi osaaviin käsiin, niin luvassa on intensiivistä nautintoa.

TENGA Egg on oivallinen reissukaveri, sillä se menee pieneen tilaan ja sen muoto on niin tavanomainen, ettei se herätä huomiota.

Holkki on suunniteltu kertakäyttöiseksi, mutta jos pidät siitä hyvää huolta ja huolehdit sen hygieniasta joka käyttökerran jälkeen, voit käyttää sitä useamminkin. Suosittelemme pitämään siitä kiinni niin alhaalta kuin mahdollista, jottei sen ylimpään osaan kohdistu niin paljoa rasitusta. Tämä pidentää sen käyttöikää.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hauska tuote!
TL - 24. nov. 2019
Helppo käyttöinen ja kevyt tuote.
Hauska ja hyvä tuote pareillekkin!
PMAK - 19. jun. 2017
Hyvät ohjeet ja helppo käyttää. Käytettiin yhdessä, kivaa vaihtelua ja kevyempi käyttää kuin esim FleshLight (jota meillä myös yhdessä käytetään). Orgasmin tulo ei kauaa kestänyt. Todellakin melko kertakäyttöinen koska ekan kerran jälkee munaan oli venynyt kärkeen kuhmu. Käyttöikä riippuu varmaankin kalun koosta ja siitä kuinka "rajusti" vetelee. 6 munan kenno meni tilaukseen ja innolla odotellaan eri sisuksilla olevia munia.
Helppo käyttää, mutta ei mitään erityistä
Caroline - 23. jun. 2021
Olin ostanut lahjaksi poikaystävälleni, mutta ensimmäisen käyttökerran jälkeen hän ei ollut enää innoissaan. Hän sanoi, että se oli hyvin samanlainen kuin tavallinen käsihoidon, vain hieman huonompi.. ja jatkossa hän on mieluummin ilman tätä tuotetta, koska vanhat hyvät käsihoidot ovat vain parempia. Mutta erittäin mukava materiaali ja helppokäyttöinen, ei vain ollut hänen juttunsa.
0
Ostin sen poikaystävälle
Cath - 12. may. 2021
Ostin sen käytettäväksi poikaystävälle, kun itse olin liian kipeä. Se toimii todella hyvin liukuvoiteen kanssa, ja kun hänellä on sitten käsiraudat ja silmänaamio, kokemus on upea. Nautin siitä, että voin antaa hänelle tämän, kun penetraatio kanssasi ei ole mahdollista. On sääli, että sitä ei voi käyttää useammin kuin muutaman kerran, mutta sitten meidän täytyy mennä ostamaan useita erilaisia ja kokeilla niitä. Selkeä suositus
0
No, minä... En tiedä.
Anonymous - 13. mar. 2024
Materiaali tuntuu ihanalta, olisin voinut kosketella ja tunnustella sitä tuntikausia :) Mutta se tuntuu hieman hauraalta ja voin helposti kuvitella, että se repeää ongelmitta. Sisäpuolella olevat urat olisivat voineet tuottaa suurta iloa, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että ne ovat hieman liian pehmeitä. jos ne olisivat olleet hieman jäykempiä, asiat olisivat olleet paremmin. mutta se on vain minun mielipiteeni. Ne tarjoavat jonkin verran stimulaatiota, mutta eivät niin paljon kuin voisivat. Niitä on helppo käyttää ja helppo pitää kädessä, mutta tuohon hintaan tuntuu, että minun on oltava erityisen varovainen, koska ne tuntuvat niin haurailta ja ne on todella tarkoitettu kertakäyttöön. Orgasmitakuu? no, se tuntuu hyvältä, mutta onnistuin "osumaan kohteeseen" vasta toisen käyttökerran jälkeen, koska minun oli otettava asiat hyvin hitaasti. Sen pitäisi pystyä venymään täydet 30cm, en ole niin pitkä ;) mutta silti tuntui, ettei se pystyisi peittämään minua kokonaan ja se oli uusi kokemus. hienoa uusien kokemusten kanssa, mutta en pelkää sen repeämistä. Täydellä hinnalla ja kertakäyttönä ei tule kysymykseen, että hankkisin lisää. mutta tarjouksessa ja pienellä "tekniikalla" se voi toimia. jos saan tästä 6-10 kierrosta irti, se on ihan ok. omani on tähän mennessä kestänyt 3 täyttä kierrosta ja siinä ei näy juuri mitään kulumisen merkkejä, mutta nyt olen myös hyvin varovainen sen kanssa ja pesen sen hienosti käytön jälkeen. En tiedä suosittelisinko sitä joten se on jokaisen oma asia selvittää onko se sen arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hienoa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on mielestäni paras muna! Helppo hallita, jos haluat vain kiusata tai jos haluat cum nopeasti. Aaltojen reunat tekevät siitä uskomattoman mukavaa, kun ne liukuvat glansin reunan yli ... hauskaa käyttää myös kumppanini kanssa - hän hallitsee :)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Mukava mutta lyhyt
Anonymous - 13. mar. 2024
Kokeilin tätä munaa ensimmäistä kertaa. Oikein hyvää, mutta valitettavasti muna murtui. Mutta luultavasti annan sille toisen mahdollisuuden
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hauska pieni vekotin
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän testatakseni sitä poikaystäväni kanssa. Helppo käyttää ja poikaystävä nautti siitä kovasti. Hyvä laatu, sillä olemme voineet käyttää munaa useita kertoja. Oli todella hauskaa testata sitä, koska olemme aiemmin käyttäneet vain tytöille sovitettuja leluja, joten tilaan varmasti lisää malleja näistä! Hyvä hinta myös.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hieno pikku juttu!
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin mukava käyttää, mutta silti vekotin, jota voi käyttää ilman! Mutta ehdottomasti testaamisen arvoinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Edullinen lelu
Anonymous - 5. jun. 2019
Edullisen hintansa ansiosta muna sisällytettiin muiden tuotteiden tilaukseen. Ja voi kuinka iloisesti yllätyimmekään! Niin uskomattoman sujuva ja miellyttävä kokemus. Koska munaan pääsee sisälle, se on ihanteellinen silloin, kun haluat vain nopean runkkauksen ilman siivottavaa sotkua. Suositellaan pariskunnille, jotka ovat uteliaita testaamaan miehille tarkoitettua tuotetta, mutta joiden mielestä Fleshlight tai vastaava tuntuu liian kalliilta sijoitukselta. Ostamme todennäköisesti 6-packin, koska olemme liian uteliaita siitä, miltä eri munat tuntuvat :)
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful