Tenga Egg

Japanilaiset TENGA-itsetyydyttimet ovat todella suosittuja miesten masturbaattoreita, ja kertakäyttöisiksi suunnitellut TENGA Egg -munat eivät ole mikään poikkeus. Hillitysti muotoiltuja itsetyydytysmunia voi ostaa kuuden kappaleen pakkauksessa tai yksitellen. Jos pidät holkista hyvää huolta ja puhdistat sen huolellisesti käytön jälkeen, voit käyttää sitä useammankin kerran.

Tenga Egg - Huippusuositut japanilaiset itsetyydytysmunat

Siis itsetyydytysmunat?

Jep! Maailmankuulut Tenga Egg -masturbaattorit ovat kirjaimellisesti munan muotoisia kertakäyttötyydyttimiä. Tämän hillitympää seksivälinettä saa hakea, sillä kananmunan muotoisiin muovikuoriin pakatut pehmeät holkit eivät todellakaan muistuta mitään, mikä normaalisti liitetään seksiin. Keskeltä avattavan kuoren sisältä paljastuu todella joustava holkki, jonka sisäpuoli on kuvioitu stimuloivilla juomuilla tai nystyröillä riippuen siitä, minkä version olet itsellesi valinnut. Lisäksi holkin sisälle on sujautettu pieni sylinteri, joka sisältää munan käyttöohjeet ja pussillisen liukuvoidetta, joka on tarkoitus lorauttaa holkin sisälle juuri ennen käyttöä.

Pienessä Tenga Eggissä on monia nerokkaita piirteitä, joista huomiota herättämättömyys on vain yksi. Se on käyttövalmis saman tien missä ja milloin tahansa, ja sitä voi käyttää täysin ilman sotkua. Holkki pitää sekä liukuvoiteen että loppusotkun sisällään, ja koska holkki on (periaatteessa) kertakäyttöinen, sen voi vain sujauttaa takaisin kuoren sisään session päätyttyä ja heittää roskiin. Tenga Egg myös venyy todella paljon, joten sen sisään mahtuu minkä tahansa kokoinen penis, ja jos kohtelet sitä hellävaraisesti ja puhdistat sen huolellisesti käytön jälkeen, voit aivan hyvin käyttää sitä useita kertoja.

Tenga Egg taipuu monenlaiseen

Tenga Egg on suunniteltu peniksen hyväilyyn, ja vaikka kiusaus voikin olla suuri vemputtaa sillä tavalliseen tapaan, kannattaa malttaa mielesi ja kokeilla erilaisia tekniikoita. Voit yllättyä siitä, miten paljon käyttötavalla saa vaihtelua omaan nautintoon. Suurimpana erona pelkkään omaan käteen on holkin pehmeys ja tuntemus siitä, että on jonkin sisällä, mikä tekee kokemuksesta heti kättelyssä nautinnollisemman. Kaikista tärkeintä on pitää mielessä se, ettei sitä kannata puristaa liian lujaa, koska silloin sisätekstuuri ei tunnu niin selvästi.

Toki voit sulkea sen nyrkkisi sisään ja antaa mennä vain, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla myös esim. liikutella holkkia pelkästään sormenpäilläsi siten, että kämmenesi on kohtisuorassa terskan yläpuolella. Silloin stimulaatio tulee ensisijaisesti holkista itsestään ja liike tuntuu vähemmän omalta kädeltäsi, mikä on monesti stimuloivampaa. Voit myös kiertää holkkia peniksen ympärillä käyttäen vain peukaloasi sekä etu- ja keskisormea, tai painaa peukalolla enemmän kohdistaen stimulaation tuntoherkkään penisjänteeseen terskan alla. Yhdistelemällä erilaisia liikkeitä pidät stimulaation monipuolisena ja voit halutessasi myös pitkittää orgasmin saamista.

Entäs sitten käyttö kumppanin kanssa?

Tenga Egg soveltuu pariskuntakäyttöön kumppanisi sukupuolesta riippumatta, mikä tekee siitä myös aivan erinomaisen lelun yhteisiin nautintohetkiin. Kumppanisi voi käyttää sitä tuottaakseen nautintoa sinulle (kannattaa vinkata edellisessä kappaleessa mainituista tekniikoista) ja jos rakkaallasi on penis, voit tehdä saman hänelle. Ja jos rakkaallasi onkin vulva ja emätin, voit kääntää holkin sisäpuoli ulospäin, sujauttaa sen kahden sormen päälle, sivellä vesipohjaisen liukkarin sen pinnalle ja lähteä tutkimusmatkalle kumppanisi vartalolle.

Hiero sillä hellästi klitoriksen ympäristöä kierrellen ja kaarrellen, kunnes rakkaasi on selvästi valmis tositoimiin. Sen jälkeen klitoriksen suora stimulointi voi alkaa, mutta muista antaa hänenkin tuntea holkin stimuloiva tekstuuri kunnolla. Holkkiin peitetyt sormet voi viedä myös luolasukeltamaan siinä vaiheessa, kun kumppanisi on siihen valmis, ja voit olla varma siitä, että tätä leikkiä muistellaan vielä jälkikäteenkin. Kaiken kaikkiaan Tenga Egg on uskomattoman monipuolinen lisä seksielämään, ja koska tarjolla on valtava määrä erilaisia tekstuureja, leikkejä voi varioida vaikka millä mitalla. Ei muuta kuin kokeilemaan!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi