Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA Flip Hole Silver Masturbaattori var 1

TENGA Flip Hole Silver Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

TENGA Flip Hole Silver on masturbaattori, joka tarjoaa todella stimuloivan käyttökokemuksen. Sen sisällä on pehmeä TPE-materiaalista valmistettu holkki, jossa on intensiivisesti stimuloiva kristallimainen kuviointi.

Kristallimainen kuviointi näyttää teräväreunaiselta, mutta pehmeä materiaali saa sen puristamaan sinua nautinnollisesti joka työnnöllä.

Flip Hole on muotoilultaan tyylikäs ja huomiota herättämätön, joten siitä ei juurikaan voi päätellä käyttötarkoitusta päältäpäin. Tuotesarja on yksi suosituimmista miesten itsetyydytysvälineistä.

Flip Hole -masturbaattorin kyljet joustavat, joten voit säätää sen intensiteettiä puristamalla sitä kädelläsi. Voit puristaa ilmaa sen sisältä pois, jolloin sisälle muodostuva alipaine imuttaa sinua herkullisesti.

TENGA Flip Hole on maailman ensimmäinen masturbaattori, jonka voi avata. Siten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Tenga Flip Hole on täysin käsikäyttöinen, joten et tarvitse paristoja tai sähkövirtaa käyttääksesi sitä. Sen mukana saat kaksi liukuvoidenäytettä.

Tämä tuote on saatavilla myös valkoisena, mustana ja punaisena versiona, joissa on kaikissa ainutlaatuinen sisäkuviointi. Löydät ne kaikki Sinful.fi:stä.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful