Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA U.S. Original Vacuum Cup Masturbaattori var 1

TENGA U.S. Original Vacuum Cup Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

TENGA U.S. Original Vacuum CUP on tyylikäs masturbaattori miehille. Se tuntuu kuin oikealta suuseksiltä. Jos koet, että Original Vacuum Cup on liian tiukka, tämä versio on juuri mitä kaipaat.

Kupin päässä oleva venttiili mahdollistaa peniksen ympärillä olevan alipaineen hallinnan.

Se on suunniteltu kertakäyttöiseksi, mutta voit käyttää esimerkiksi kondomia ja paljon vesipohjaista liukuvoidetta pidentääksesi sen elinikää. Puhdista tuote huolellisesti käyttökertojen välillä.

Se on valmistettu Japanissa vastaamaan korkeita laatustandardeja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Toimii
HRP - 14. jul. 2019
Toimiva. Kertakäyttöisenä Järjetöntä muovin tuhlausta.
Tega Ultra Size
Erkki - 16. dec. 2018
Tosi hyvä
Pitele oluttani
Chris - 6. nov. 2020
Tämä kiva pieni tuote tuli koriin vähän sattumalta, mutta olen hiljaa, en kadu yhtään! Olen käyttänyt tuotetta yksin ja vaimoni kanssa. Hän pystyi rakentamaan orgasmini sellaiseksi, jota en ole ennen kokenut, ja hän rakastui täysin nähdessään, mitä se teki minulle. Kokeile!
0
Erinomainen
A. - 4. dec. 2019
Valtavan hauskaa ja todella seksikäs tunne. Luultavasti ensimmäistä kertaa koen saman voimakkaan orgasmin kuin seksissä. Ei missään nimessä pettynyt!
0
Toimii moitteettomasti
Sipa - 14. jul. 2019
Minusta se on melko hyvä tuote, joka minulla on ovessa, ja varsinkin kun katsoo hintaa
0
Mindblow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen ostanut vuosien varrella lihavalaisimia, mutta en ole koskaan pitänyt niistä. Mutta tämä vie voiton! Tunne, kun laitoin sen sisään, oli suun tunne, mitä pidemmälle se meni, sitä jännittävämpi siitä tuli, hyvin realistinen, sai sen täysin voideltuna voiteluaineella! Jännittävä, realistinen ja todella sopii täydellisesti!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ensimmäinen itsetyydytys tuote
Anonymous - 11. jan. 2019
Vau... Tämä oli ensimmäinen masturbaatiotuotteeni, jonka olen ostanut. Ostin Ultra Size -mallin juuri siksi, että ajattelin kokemuksen olevan hieman lievempi tai löysempi. Huomasin kuitenkin, että tämä oli nimestään huolimatta erittäin tiukka. Se repi nopeasti käytetyn kondomin tämän vuoksi, mikä herättää kauhunsekaisen tunteen mielessä. Se pitää vihellyksen kaltaisia ääniä, kun siihen pumpataan. Jos äänet häiritsevät sinua helposti tai jos asut sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa et missään nimessä halua jakaa tätä hetkeä, kannattaa harkita ennen ostamista. Tämän lisäksi tuote tarjosi hienon nautinnon hetken, joka varmasti antaa vanhoille hyville käsille erittäin kovaa kilpailua. Tuote on erittäin helppokäyttöinen. Ruuvaa vain kansi irti ja anna mennä! Sisäpuolella on runsaasti voiteluainetta tehtaalta, mutta suosittelen mahdollisesti käyttämään omaa voiteluainetta, koska tämä kuivui nopeasti.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Se on OK
Anonymous - 13. mar. 2024
Kun tilasin tämän tuotteen, en ollut lainkaan huomannut, että se oli kertakäyttötuote. Se oli mukavaa ne muutamat kerrat, kun käytin sitä, mutta se ei todellakaan ole hintansa arvoinen (edes alennuksen kanssa). Jos sinulla on varaa ostaa useita, osta kunnon lelu, jota voi käyttää useita kertoja.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Superhyvää!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ei mitään pahaa sanottavaa
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Todella hyvä
Anonymous - 12. feb. 2018
Erittäin hyvä. Harmi, että sitä voi käyttää vain muutaman kerran.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful