Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbaattori var 1

TENGA x Keith Haring Original Vacuum Cup Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

TENGA x Keith Haring Original Vacuum CUP Masturbaattori on erityisversio TENGA:n suositusta Original Vacuum Cup ‑masturbaattorista. Tämä versio on suunniteltu yhteistyössä The Keith Haring Foundationin kanssa ja koristeltu Keith Haringin taiteella.

Muutoin tämä masturbaattori on sama kuin palkittu, alkuperäinen Original Vacuum Cup, joka voitti Erotixxx Award -palkinnon lokakuussa 2011 parhaana miesten seksileluna. Tyylikäs Keith Haring ‑versio tarjoaa samanlaisen suuseksiä jäljittelevän käyttökokemuksen kuin alkuperäinenkin, ja voit säätää sen sisälle syntyvää alipainetta yläosassa olevan venttiilin kautta.

Masturbaattori on suunniteltu kertakäyttöiseksi, mutta kondomia ja runsasta liukuvoidetta käyttämällä voit käyttää sitä useampiakin kertoja.

TENGA-tuotteet on valmistettu Japanissa vastaten erittäin korkeita laatuvaatimuksia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
PAKKO SAADA!
Kiki - 13. dec. 2017
Tämä on mieheni uusi suosikkilelu! Täydellinen tapa antaa hänelle suihinotto, vaikka olet kaukana, piristää videoleikkiä. Pakollinen kaikille kaukosuhteessa olijoille, mutta myös kiusoitteleva pieni yllätys, jonka voit antaa hänelle työmatkalle, poikien reissuun tai vastaavalle. Lisäksi se on helppokäyttöinen eikä vaadi puhdistusta. Sinfulilla on myös parhaat hinnat kaikista fantastisista Tenga-tuotteista, joten tilasin monia saadakseni ilmaisen toimituksen, ja se on fiksuinta mitä olen tehnyt - mieheni oli erittäin kiitollinen;) Tytöt - jos teillä on vaikeuksia pitää miehen haluama tahti kun masturboitte häntä, sekä tämä että itsetyydytysmunat ovat suureksi avuksi, lisäksi tämä on seksikäs tapa ottaa ohjat. Quickshot on myös loistava tapa maustaa suihinottoa.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful