Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Tracy's Dog Paineaaltokiihotin Kahdella Vibraattorilla var 1

Tracy's Dog Paineaaltokiihotin Kahdella Vibraattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tracy's Dogin paineaaltokiihotin tarjoaa runsaasti valinnanvaraa stimulaation suhteen! Voit helliä itseäsi samanaikaisesti sekä ihanalla imulla että taipuisilla vibraattoreilla.

Vie esimerkiksi toinen värisevistä kiihotinkuulista anukseen ja toinen vaginaan. Hyväile erogeenisiä alueitasi taipuisilla varsilla tai yhdistä tuplakuuliin klitorista hierovat paineaallot.

Pese tuote lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Wow
Outi - 14. jan. 2024
Pehmeä ja miellyttävän tuntuinen, monta värinävaihtoehtoa,saa erivaihtoehdot yhtäaikaa. Ihanan hiljainen.
Oikein hyvä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ensimmäinen kerta, kun kokeilin ilmanpainevibraattoria ja voin vain sanoa wow, en ole ostanut sellaista ennen! Värähtelyt ovat erittäin voimakkaita ja on hauskoja kuvioita, joita voi testata ja sekoittaa keskenään. Pieni miinus on akun kesto, joka on hieman lyhyt ja sinun on melkein ladattava joka kerta, kun käytät sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vau!
Anonymous - 13. mar. 2024
Vau! Minulla on jo satisfyer-ilmanpainevibraattori, ja tähän verrattuna satisfyer on aivan roskaa. Minulla ei ole ollut edes aikaa kokeilla ylimääräisiä vibraattoreita tai lämmitystoimintoa niillä kolmella kerralla, kun olen käyttänyt sitä, koska tulin niin nopeasti pelkän ilmanpainevibraattorin avulla. Seksilelu omaa luokkaansa. Erittäin kauniisti pakattu, ja siinä on selkeät ohjeet. Ei ole ollut vielä niin kauan, joten jos paristo tai vastaava on huono, en tiedä, mutta peukut pystyyn!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Vau!
Anonymous - 13. mar. 2024
Vau! Minulla on jo satisfyer-ilmanpainevibraattori, ja tähän verrattuna satisfyer on aivan roskaa. Minulla ei ole ollut edes aikaa kokeilla ylimääräisiä vibraattoreita tai lämmitystoimintoa niillä kolmella kerralla, kun olen käyttänyt sitä, koska tulin niin nopeasti pelkän ilmanpainevibraattorin avulla. Seksilelu omaa luokkaansa. Erittäin kauniisti pakattu, ja siinä on selkeät ohjeet. Lisäplussaa on se, että sitä oli hieno käyttää kumppanini kanssa (ja hän, jolla on mulkku, piti sitä todella hienona!). Minulla ei ole ollut sitä vielä kovin kauan, joten en tiedä, onko paristo huono vai ei.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful