Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Viamax Maximum Penisgeeli 50 ml var 1

Viamax Maximum Penisgeeli 50 ml

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kaipaat kookkaampaa erektiota ilman pillereitä tai pumppuja, Viamax Maximum Penisgeeli voi hyvinkin tarjota ratkaisun.

Se on klassinen penisgeeli, joka sisältää butea superba -juurta, joka tunnetaan verenkiertoa parantavista ominaisuuksistaan. Se saa aikaan kookkaamman ja kovemman erektion.

Geeliä sivellään penikseen ennen yhdyntää tai itsetyydytystä ja se hierotaan kunnolla ihoon. Viamax Maximum Penisgeelin vaikutus on yleensä havaittavissa kolmen päivän sisällä ja se paranee säännöllisellä käytöllä.

Geeli on pakattu kätevään, reissukäyttöön sopivaan 50 ml:n tuubiin.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Viamax max vaikutus
Kalle - 25. apr. 2022
Toimii, mutta itsella tätä piti käyttää noin viikon joka pv ennenkuin vaikutuksia alkoi olemaan, kestoon viivästystä lisää ja yleiseen herkistymiseen eli tämä toimii kuten on kerrottu, viamax tuotteita saisi tulla miehille tänne sivustolle muitakin....
Liukkari
Vipinää - 9. mar. 2022
Sai vipinää aikaan
Ei oikeastaan, mutta melkein
Lars-Gunnar - 13. jun. 2021
Toimi puolinaisesti viikon käytön jälkeen. Mutta toimii varmasti hyvin heille, joilla alkaa olla heikompia erektioita ja jotka haluavat taas hieman kovuutta. Tulen testaamaan muitakin versioita osoitteesta Sinful.fi
0
Rikki
Peter - 23. sep. 2020
Hei, ei saanut aikaan mitään vaikutusta
0
Se itse asiassa toimii....
Martin - 28. jun. 2020
Odotukset olivat alhaiset, mutta tämä toimii. Koen ehdottomasti kovemman ja paksumman erektion. Peniksestä tulee "lihaisampi". Pituuden suhteen ehkä ei niin paljon, mutta koska erektioni oli niin hyvä, kaluni näytti erityisen pitkältä/isolta. Tehokkaampi vaikutus käytettynä useita päiviä etukäteen!
0
Se on fantastinen
Andreas - 21. jan. 2020
Olen käyttänyt tuotetyyppiä viikon ja näen jo tulokset. Suosittelen todella tätä tuotetta.
0
Toimii poikkeuksellisen hyvin
Biggan - 24. dec. 2018
Kumppanini on saanut syövän sädehoitoa selkärangalle, ja siitä lähtien hänellä on ollut vaikeuksia saada riittävä erektio yhdyntää varten. Tämä voide toimii paremmin kuin lääkäriltä saadut tabletit ja on helppokäyttöinen. Suosittelen todella tätä tuotetta.
0
Erittäin tyytyväinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Viamax maksimi
Konekäännös sivustolta sinful.no
Viamax Maximum Penis Gel 50 ml
Anonymous - 13. mar. 2024
Antaa samat tulokset kuin vesi antaisi, joten ei mitään.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Inverma vai tämä?
Anonymous - 11. dec. 2021
Ostin jokin aika sitten Inverma largon, joka on myös saatavilla verkkosivuilta ja jota käytin noin 4-5 tuubia. Olin vaikuttunut Inverman vaikutuksesta, jossa sain ehdottomasti paremman ja kovemman seisonnan. Kuitenkin ylitöissä saatoin tuntea joskus kipua (virtsaputkessa) tuosta tuotteesta, mikä sai minut tuntemaan, että haluaisin testata uudelleen. Tämä tuote tuntui hieman orgaanisemmalta ja luonnollisemmalta, ja sillä oli hyvin samanlainen vaikutus kuin Invermalla. En kuitenkaan koskaan saanut kipua virtsaputkessa tai vastaavaa, mikä sai sen tuntumaan hieman lievemmältä käyttää. Käytin molempia tuotteita voiteena voiteluun, kunnes sain kovan seisokin kerran päivässä. Kokemus, että näin saat parhaat tulokset, kun voide kestää pitkään. Jos käytät tällaista voidetta, saat varmasti paremman seisokin, se tuntuu leveämmältä ja kovemmalta. Voide saa sinut lisäämään verenkiertoa, joten siitä tulee hieman isompi, mutta ennen kaikkea saat kovemman seisokin, josta pidin! Ajattele enemmän sitä, että on vain hieman helpompi saada kova kyrpä stimulaation aikana, ei sitä, että se välttämättä kovenee usein.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful