Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vixen Creations Original Johnny Dildo 19 cm var 1

Vixen Creations Original Johnny Dildo 19 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vixen Creations Original Johnny Dildo sekä näyttää että tuntuu todella aidonkaltaiselta ja tarjoaa ihanaa, täyttävää stimulaatiota.

Tämä tunnetun Vixen Creations -tuotemerkin valmistama dildo on käsintehty huippulaadukkaasta silikonista. Sen käyrä muotoilu saa sen osumaan helposti G-pisteeseen tai eturauhaseen, jolloin pääset nauttimaan syvistä, intensiivisistä orgasmeista.

Dildoa voi käyttää sellaisenaan, mutta se soveltuu myös valjaskäyttöön, joten voit ilahduttaa sillä kumppaniasikin. Dildon terska erottuu selvästi samoin kuin varren suonet, ja ne tarjoavat lisästimulaatiota joka työnnöllä. Tyvestä löytyy myös pari pehmeitä kiveksiä.

Vixen Creations Original Johnny on valmistettu Yhdysvalloissa. Sen halkaisija on n. 4,8 cm leveimmästä kohdasta ja sen sisään asetettava pituus on n. 18 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Uskomattoman hyvä
Ahahah - 21. dec. 2018
Sain orgasmin erittäin nopeasti tästä tuotteesta ja se tuntui todella hyvältä
0
Erittäin stimuloiva ja hyvälaatuinen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Super tyytyväinen sekä laatuun että siihen, kuinka stimuloiva se on, täydellinen istuvuus! Mutta jos on jotain, mitä kaipaan siitä, on imukuppi, jolla se voidaan kiinnittää pintoihin.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Valtava.
Anonymous - 7. aug. 2023
Vau. Tämä kaveri on todella todella iso. Hän pelottaa minua hieman. Lube on pakko, mutta hän on hyvin tyydyttävä. Mene vain varovasti, ellet ole ammattilainen. Seuraavalla kerralla menen varmasti pienemmäksi. Hänen ruumiinrakenteensa on poikkeuksellinen. Materiaalista kaarevuuteen ja päähän. Kaikki toimivat erittäin hienosti yhdessä.
Konekäännös sivustolta sinful.co.uk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful