Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Vixen Creations

Vixen Creationsin jännittävistä ja erittäin käyttäjäystävällisistä seksileluista löytyy mm. valjaskäyttöön sopivia dildoja sekä anaalituotteita, jotka on suunniteltu yhdessä maailman parhaiden seksiasiantuntijoiden kanssa.

Vixen Creations - amerikkalaiset laatudildot ja -penisholkit

Vixen Creations -tuotemerkin taustaa

Amerikkalainen Vixen Creations perustettiin Texasin Austinissa vuonna 1992, ja jos sinulla ei vielä ole ollut mahdollisuutta kokeilla näitä ylellisiä tuotteita, kannattaa ehdottomasti tutustua niihin, sillä niiden huikeaan suosioon on todellakin syynsä.

Nykyisin brändi myy seksilelujaan tyytyväisille ja laatutietoisille asiakkaille kaikkialla maailmassa. Tuotemerkin dildot, penisholkit ja anustapit ovat lievästi sanottuna äärimmäisen laadukkaita niin materiaaliensa kuin muotoilunsakin puolesta, mikä onkin suurin syy sille, miksi me täällä Sinfulilla olemme päättäneet ottaa ne valikoimaamme.

Meiltä löydät Pohjoismaiden laajimman valikoiman Vixen Creations -tuotteita ja ylipäänsä ainoastaan sellaisten tuotemerkkien tuotteita, jotka yltävät tiukkoihin design- ja laatuvaatimuksiimme. Meiltä ostaessasi voit olla varma siitä, että tuotteet vastaavat niille asetettuja odotuksia.

Vixen Creations -tuotemerkin seksilelut on valmistettu huippulaadukkaasta silikonista, joka on vartaloystävällistä ja helppo pitää puhtaana. Muotoilultaan viimeisen päälle yksityiskohtaiset tuotteet tarjoavat nautinnollisia kokemuksia niin sinulle kuin kumppanillesikin.

Luonnolliset ja käsintehdyt tuotteet

Vixen Creations erottuu edukseen monella tapaa, ja hyvästä syystä. Sen lisäksi että tuotemerkki valmistaa todella esteettisiä ja käyttäjäystävällisiä silikonidildoja, penisholkkeja ja anustappeja, kaikki tuotteet ovat myös huikean aidonkaltaisia ja luonnollisia muotoilultaan ja materiaaliltaan - jopa siinä määrin, että luonnolliseksi muotoiltujen dildojen ja aidon asian välillä ei juurikaan ole eroa. Miksikö? No siksi, että tuotemerkki on erikoistunut valmistamaan kaikki tuotteensa käsin!

Toisin sanoen jokainen tuote muotoillaan käsityönä ja materiaalina toimii aito, 100 % premium-silikoni. Materiaali on nimetty VixSkiniksi ja se on luonnollisesti myös patentoitu. Tuotemerkin slogan on “worth every inch”, emmekä todellakaan voi väittää vastaan. VixSkin on äärimmäisen joustavaa ja se on suunniteltu kestämään käyttöä. Se lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä, joten siitä valmistettujen seksilelujen käyttö tuntuu ihanan luonnolliselta.

Tuotemerkin dildot ja tapit on lisäksi suunniteltu sopimaan strap on -valjaisiin, joten niitä voi käyttää kaikenlaisissa fetissi- ja pegging-leikeissä.

Osta Vixen Creations Sinful.fi:stä

Vixen Creations -dildoja on saatavilla monen muotoisina, värisinä ja kokoisina, joten tarjolla on varmasti sinulle sopivia vaihtoehtoja. Kokeile esimerkiksi 12 cm mittaista, hoikkavartista Spur-tekopenistä, jonka kaartuva muoto stimuloi nautinnollisesti naisen G-pistettä tai miehen eturauhasta.

Tarjolla on myös upea, kaksipäinen Nexus Junior -tupladildo, jonka kapeampi pää asettuu naisen emättimeen ja pysyy paikallaan lantionpohjan lihasten avulla, kun taas leveämpää päätä voi käyttää valjaattomana strap-onina kumppanin kanssa joko vaginaalisesti tai anaalisesti.

Jos et osaa päättää, mikä ylellisistä tuotteista sinun kannattaisi hankkia, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa tiimimme on valmiina auttamaan.

Tarjoamme kaikille tuotteillemme 24 kk:n takuun, joten ostaminen on todella helppoa ja turvallista. Ja jos et löydä valikoimastamme juuri etsimääsi tuotetta, ota siinäkin tapauksessa asiakaspalveluun yhteyttä, niin selvitämme, voimmeko ottaa sen myyntiin. Ei muuta kuin tutustumaan laadukkaisiin, kiihottaviin seksileluihin!

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful