Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Vixen Creations Tristan 1 Anustappi var 1

Vixen Creations Tristan 1 Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Vixen Creations Tristan 1 Anustappi istuu täydellisesti paikallaan ja tarjoaa intensiivistä anaalistimulaatiota.

Tunnetun Vixen Creations -tuotemerkin anustappi on suunniteltu yhteistyössä seksiasiantuntija Tristan Taorminon kanssa. Pehmeä ja joustava anustappi sopii hyvin hieman kokeneemmalle käyttäjälle, joka kaipaa korkealaatuista seksilelua.

Anustappi on ergonomisesti muotoiltu, joten se pysyy erinomaisesti paikallaan. Voit käyttää sitä sekä soololeikeissä että yhdynnän aikana. Pohjassa oleva stopperi huolehtii tapin turvallisuudesta ja mahdollistaa myös valjaskäytön.

Vixen Creations Tristan 1 on valmistettu käsin Yhdysvalloissa huippulaadukkaasta silikonista. Sen sisään asetettava pituus on 7 cm ja halkaisijaltaan se on 3,8 cm leveimmillään.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hyvä kokeneelle
His - 13. dec. 2019
Oikein hyvä! Tuote on ammattimaisesti valmistettu, ja materiaali on pehmeä mutta kiinteä. Se on erittäin mukava eikä putoa helposti. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja suosittelen Vixen Creations Tristan 1:tä hieman kokeneemmille, sillä sen halkaisija on leveimmillään 3,8 cm.
0
Erittäin siistiä
Anonymous - 3. apr. 2023
Rakastan istuvuutta. Se on juuri oikean kokoinen minulle, ja se on todella mukava, joten voin käyttää sitä pitkään ilman ongelmia. Tämä on luultavasti yksi paremmista pepputulpista. Ainoa asia, joka vetää hieman alaspäin on se, että silikoni vetää puoleensa paljon pölyä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin hyvä kokeneille
Anonymous - 13. mar. 2024
Oikein hyvä! Tuote on ammattimaisesti tehty ja materiaali on pehmeää mutta kiinteää. Se on erittäin mukava eikä putoa helposti. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja suosittelen Vixen Creations Tristan 1:tä kokeneemmille, sillä sen halkaisija on leveimmillään 3,8 cm.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful