TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Womanizer Classic Paineaaltokiihotin var 1

Womanizer Classic Paineaaltokiihotin

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Tutustu uusiin nautintoihin Womanizer Classicin avulla, joka stimuloi klitorista sykkivillä paineaalloilla koskettamatta sitä suoraan. Jopa laulaja Lily Allen julistaa Womanizer-seksilelujen muuttaneen hänen elämänsä.

Paineaaltokiihottimen kevyesti kaartuva varsi istuu täydellisesti käteen. Sivele pisara vesipohjaista liukuvoidetta silikonisuuttimen reunaan tehostaaksesi ihania tuntemuksia ja helpottaaksesi imuttavan alipaineen syntymistä sen sisään.

Käynnistä stimulaatio painamalla on/off-painiketta muutaman sekunnin ajan, aseta suutin klitoriksen ympärille ja nauti ilmavirtojen hemmotellessa kaikkein tuntoherkintä aluettasi. Säädä 8 intensiteettiä kahvan plus- ja miinuspainikkeista.

Suosittu Womanizer Classic on valmistettu kovamuovista ja silikonista. Se on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-johdolla. Puhdista se vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella huolehtiaksesi hyvästä hygieniasta.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful