TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Womanizer

Womanizer on innovatiivinen tuotemerkki, joka on valloittanut maailman upeilla klitoriskiihottimillaan. Womanizerin ainutlaatuinen toimintamekanismi saa naisen kuin naisen orgasmiin. Klitoriskiihottimia saa useissa kauniissa väreissä.

Womanizer - uusi suosikkiseksilelusi

Ainutlaatuinen teknologia ja innovatiivinen muotoilu

Vau. Siinäpä se lyhykäisyydessään. Womanizer on vähintäänkin fantastinen kokemus, eikä ole yhtään liioiteltua sanoa, että tullessaan markkinoille vuonna 2015, se valloitti maailman. Brändin taustalla on saksalainen aviopari, jotka kehittivät uudenlaisen teknologian nimeltä PleasureAir Technology. Sen avulla klitorista voi kiihottaa pelkästään ilmavirralla ilman että sitä varsinaisesti kosketetaan. Womanizer siis puhaltaa ja imee ilmaa todella nopeasti, jolloin pulssimaiset paineaallot kiihottavat klitorista. Yhä edelleen tämä mullistava seksilelu on täysin ainutlaatuinen.

Womanizeria on todella helppo käyttää huolimatta sen monimutkaisesta tekniikasta ja erilaisesta ulkomuodosta. Laita vain sen imukuppiosa klitoriksen päälle ja se tekee kaiken työn puolestasi. Tästä on vaikea pistää paremmaksi. Se sopii erityisen hyvin soololeikkiin, mutta siitä voi saada paljon irti myös kumppanin kanssa. Anna hänen hallita laitetta ja sen intensiteettiä (jos uskallat), tai käytä sitä itse samalla kun kumppanisi rakastelee sinua takaapäin saadaksesi vielä tavallista enemmän stimulaatiota, joka takuulla johtaa upeisiin ja voimakkaisiin orgasmeihin.

Womanizer on muutakin kuin "pelkkä" vibraattori

Ensimmäinen markkinoille tullut versio oli W100. Sen pitkänomainen muoto ei juurikaan erotu muista yöpöydän laatikossa lojuvista seksileluista. W100-malli oli hitti useimpien kohdalla, mutta joillekin käyttäjille sen stimulaatio oli kertakaikkiaan liian voimakasta. Saksalainen tuotemerkki otti palautteen vastaan ja lanseerasi uuden version tuotteestaan: Pro W500 oli syntynyt. Ja mikä seksilelu se onkaan! Uusi Womanizer on ergonomisesti muotoiltu, joten se sopii paremmin käteen, ja mikä parasta, voit valita peräti kahdeksan eri intensiteetin välillä. Sen ainutlaatuisen stimulaation avulla yhä useammat naiset saavat valtavat määrät iloa ja nautintoa.

"Voiko Womanizeria verrata muihin tuotteisiin?" Lyhyt vastaus: ei. Se on kerrassaan ainutlaatuinen, vaikka nykyisin markkinoilta löytyykin jo muutamakin eri tuotemerkki kuten Satisfyer, joka valmistaa paljon sitä muistuttavia tuotteita. Klitorisvibraattorin tavoin see tarjoaa ulkoista stimulaatiota, mutta se on paljon muutakin kuin "pelkkä" vibraattori. Sen ainutlaatuisuuden vuoksi se on pakko kokea. Hemmottele itseäsi todella erilaisella seksilelulla tai vinkkaa siitä kumppanillesi. Hän nauttii takuulla saadessaan seurata kiemurteluasi sängyllä puhtaan ekstaasin vallassa. Nykyisin tarjolla on myös erilaisia malleja, joista sinun on helppo löytää itsellesi sopivin.

Klitoriskiihottimen avulla ei voi stimuloida liikaa

Useimmat naiset saavat orgasmin helpoiten klitorisstimulaation avulla. Siksi klitorisvibraattorit ja Magic Wandit ovat suosituimpien seksilelujen joukossa. Näiden tuotteiden huono puoli on se, että ne voivat ylistimuloida klitorista. Jos alkaa tuntua siltä, että tarvitset jatkuvasti voimakkaampaa stimulaatiota kiihottuaksesi, kannattaa tauottaa seksilelujen käyttöä. Klitoriksen tuntoherkkyydestä on hyvä pitää huolta, jotta pehmeätkin kosketukset, kuten kielen ja sormien aikaansaama stimulaatio, tuntuvat edelleen nautinnolliselta.

Womanizer ei kosketa klitorista suoraan, joten sen avulla et voi vahingossa ylistimuloida herkkiä alueitasi. Tosin kuka tahansa sitä kokeillut voi kertoa, ettei sen aikaansaama stimulaatio ole missään tapauksessa liian hellää. Sitä käyttäessäsi et tarvitse taukoja seksileluistasi. Voit käyttää sitä niin usein kuin haluat, ja usko pois, kerran sen hankittuasi tulet käyttämään sitä taas ja taas ja taas. Valikoimastamme löydät myös pelkät suuttimet, jolloin voit huoltaa omaa klitoriskiihotintasi aina tarpeen vaatiessa. Suuttimen vaihdon jälkeen se on taas kuin uusi ja valmiina tyydyttämään sinut.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful