TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulaattori var 1

Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulaattori on päivitetty versio suositusta Womanizer Starletista.

Ergonominen stimulaattori on muotoilultaan elegantti ja kooltaan näppärä myös matkakäyttöön, jolloin orgasmit saa helposti reissuun mukaan. Se on pituudeltaan vain 11,6 cm, joten se sujahtaa vaivattomasti niin käsi- kuin matkalaukkuunkin.

Starlet 2 antaa hellää ja rakastavaa huomiota tuntoherkälle klitoriksellesi Womanizerin tunnetun, patentoidun Pleasure Air Technologyn avulla - täysin ilman suoraa kosketusta.

Nauti sen kiihottavasti sykkivästä stimulaatiosta neljällä eri intensiteetillä ja antaudu nautinnon vietäväksi. Starlet 2 on vesitiivis, joten sen voi ottaa myös suihkuun mukaan, kun leikit muuttuvat liian kuumiksi.

Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulaattori on ladattava ja sen vilkkuva LED-valo kertoo, milloin lataukselle on tarvetta. Sen mukana saat magneetilla kiinnittyvän USB-latausjohdon.

HUOM! Tämän tyyppiset klitoriskiihottimet eivät sovellu käytettäväksi vartalon alueille, joissa on lävistyksiä. Suosittelemme sen sijaan käyttämään vibraattoria, kun kaipaat orgasmintäyteisiä seikkailuja.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful