TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulaattori var 1

Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulaattori on päivitetty versio suositusta Womanizer Starletista.

Ergonominen stimulaattori on muotoilultaan elegantti ja kooltaan näppärä myös matkakäyttöön, jolloin orgasmit saa helposti reissuun mukaan. Se on pituudeltaan vain 11,6 cm, joten se sujahtaa vaivattomasti niin käsi- kuin matkalaukkuunkin.

Starlet 2 antaa hellää ja rakastavaa huomiota tuntoherkälle klitoriksellesi Womanizerin tunnetun, patentoidun Pleasure Air Technologyn avulla - täysin ilman suoraa kosketusta.

Nauti sen kiihottavasti sykkivästä stimulaatiosta neljällä eri intensiteetillä ja antaudu nautinnon vietäväksi. Starlet 2 on vesitiivis, joten sen voi ottaa myös suihkuun mukaan, kun leikit muuttuvat liian kuumiksi.

Womanizer Starlet 2 Klitorisstimulaattori on ladattava ja sen vilkkuva LED-valo kertoo, milloin lataukselle on tarvetta. Sen mukana saat magneetilla kiinnittyvän USB-latausjohdon.

HUOM! Tämän tyyppiset klitoriskiihottimet eivät sovellu käytettäväksi vartalon alueille, joissa on lävistyksiä. Suosittelemme sen sijaan käyttämään vibraattoria, kun kaipaat orgasmintäyteisiä seikkailuja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Elämäni stimuloivin kokemus!
Tässä laitteessa on varmasti paras hinta-laatusuhde kokeilemistani leluista, joita jo täältäkin kaupasta tullut lukuisia tilattua. Nyt tällä tullut lukuisia ker... Lue lisää
Tarja - 24. sep. 2020
Loistava
Paras valinta herkälle klitorikselle!! Täysin erilainen, uudenlainen kosketus kuin missään muussa kokeilemassani lelussa. F - 26. feb. 2020
Orgasmitakuu
Sain mieheltäni tämän lahjaksi ja voi että.. kivaa on ollut. Mite - 18. sep. 2019
Voin ehdottomasti suositella!
Tuote on erittäin hyvä, ja voin ehdottomasti suositella! Orgasmitakuu on minun tapauksessani 100 %:n oikea. Ensimmäinen kerta 20 sekunnin sisällä. Keskimäärin a... Lue lisää
Tyytyväinen asiakas - 14. nov. 2020
Pettymys
Luin useista paikoista, että tällä tuotteella oli "orgasmitakuu" .... ei niin! Rahan tuhlausta mielestäni.Magic - 18. dec. 2019

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful