TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Womanizer & We-Vibe Golden Moments Collection var 1

Womanizer & We-Vibe Golden Moments Collection

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Golden Moments Collection -setti sisältää rakastetun Premium-paineaaltokiihottimen Womanizerilta ja We-Viben suositun Chorus-parivibraattorin.

Hemmottele klitoristasi Womanizerin patentoidun Pleasure Air Technology -innovaation sykkivillä paineaalloilla. Sametinpehmeällä silikonilla päällystetty Premium-paineaaltokiihotin on varustettu Smart Silence -toiminnolla, joten se on hiljainen käytössä ja sen paineaallot käynnistyvät vasta ihokontaktista.

Kun painat aaltokuvioitua painiketta, Premium vaihtelee automaattisesti 12 eri sykkivää asetusta puolestasi. Vaihdat asetuksia manuaalisesti plus- ja miinuspainikkeista. Paineaaltokiihotin on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla magneettisella USB-johdolla. Täyteen lataaminen kestää 2 tuntia ja tarjoaa 4 tuntia leikkiaikaa.

We-Vibe Chorus on täydellinen seksilelu maustamaan yhteisiä leikkejä kumppanisi kanssa. Se stimuloi naisen G-pistettä ja klitorista sekä miehen penistä yhdynnän aikana. Käynnistät värinät vibraattorin painikkeella ja voit säätää sen 10 esiohjelmoitua asetusta mukana tulevalla kaukosäätimellä. Kokeilkaa myös vibraattorin innovatiivista Squeeze Control -toimintoa, joka mahdollistaa intensiteetin säätämisen kaukosäädintä puristamalla.

Parivibraattorin voi myös yhdistää ilmaiseen We-Vibe-sovellukseen älypuhelimessa. Se tarjoaa lukuisia uusia tapoja nauttia ja leikkiä myös etänä.

Voit ladata sekä vesitiiviin Chorus-vibraattorin että kaukosäätimen mukana tulevalla latausasemalla ja USB-johdolla. Täyteen lataaminen kestää 1,5 tuntia ja tarjoaa saman verran leikkiaikaa.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful