TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
HYVÄ HINTA
You2Toys Bondage Board 2.0 var 1

You2Toys Bondage Board 2.0

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

399,00 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Kokeile alistumisen ja alistamisen iloja tällä You2Toysin Bondage Board 2.0 -alustalla. Alistuja käy makuulle alustan päälle, jonka jälkeen häntä kiusoitellaan, hellitään ja nautinnollisesti kidutetaan mukana tulevilla lisävarusteilla.

Käytä täydellistä hallintaa tämän neliosaisen, monitoimisen ja pehmeäpohjaisen bondage-alustan avulla, jonka mukana toimitetaan useita hihnoja, renkaita ja leluja. Alustat ovat joustavia, joten voit kiinnittää alistujan useisiin bondage-asentoihin.

Kiinnitä köydet ja ketjut alustan molemmilla puolilla ja yläosassa olevilla useilla renkailla, ja kun kinky leikki alkaa, ota esille mukana toimitetut käsiraudat, silmänaamio, suukapula, kaulapanta ja flogger-piiska uppoutuaksesi täysillä BDSM-istuntoon.

Alustat on helppo taittaa kokoon leikkien loputtua, joten niitä on helppo säilyttää huomaamattomasti seuraavaa kertaa varten.

TuotemerkkiYou2ToysTuotteen paino (g)10000MukanaKäsiraudat, Sidontaremmit, Kaulapanta, Köysi, Ketjut, Silmänaamio, Suupallo, Flogger-piiskaEnsisijainen materiaaliPolyesteriVäriMustaPakkauksen kieliTanska, Englanti, Ranska, Saksa, Norja, Espanja, Ruotsi, Italia, Venäjä, HollantiSKU26895
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful