Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
ZADO Suukapula Tupladildolla var 1

ZADO Suukapula Tupladildolla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

ZADO Suukapula Tupladildolla koostuu mustasta nahkaremmistä, johon on kiinnitetty tupladildo. Pienempi dildo asettuu käyttäjän suuhun suukapulaksi ja pitemmän dildon avulla käyttäjä voi stimuloida kumppaniaan.

Tupladildo on valmistettu mustasta lateksista. Se pysyy paikoillaan neppareiden avulla, joten sen voi myös irrottaa nahkaremmistä.

Nahkaremmi on säädettävä ja sen ympärysmitta on n. 48-68 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Parasta nöyryytystä
Eli Persson - 3. feb. 2017
Rakastin sitä, kun tyttöystäväni nöyryytti minua tällä. Iso plussa siitä, että siinä oli penis molempiin suuntiin, erittäin seksikäs. Hyvä laatu ja se tuntuu edelleen uudelta monen käytön jälkeen. Suosittelen lämpimästi niille, jotka pitävät tästä!
0
Kaksoispohjainen kokemus.
Oscar - 26. mar. 2014
Tämä on yksinkertaisesti upea lelu niille, joilla on luova mielikuvitus ja ehkä jopa taipumus hieman halventaviin leikkeihin. Se, että suukapula itsessään on luonnollinen malliltaan (että se "on" penis molempiin suuntiin), tarkoittaa sitä, että sen käyttäminen voi olla erityisen seksikästä/alentavaa, riippuen kokonaan käyttäjän seksuaalisesta suuntautumisesta ja mieltymyksistä. Se on myös yksi harvoista suukapuloista, joita voidaan käyttää hallitsevasta näkökulmasta katsottuna niin, että sillä todella pystyy tunkeutumaan aktiivisesti kumppaniin. Sen materiaali on mukava ja tuntuu pehmeältä olematta kuitenkaan liian joustava tai "hassu" ja sisäsuukapula on riittävän suuri ollakseen juuri sopiva tuntuen samalla epämukavalta ja mukavalta ja remmi sopii hyvin häiritsemättä. Todella hauska lelu, joka on pää ja hartiat (sanaleikki), jota rajoittaa vain oma mielikuvitus.
0
Huonolaatuinen
Jesper - 14. oct. 2020
Sain juuri tämän suukapulan/dildon ja täytyy vain sanoa, että se on todella huonosti tehty, itse dildo on kerran pehmeää vaahtomuovia, joka on päällystetty lateksikerroksella. Hintaan 479 DKK, odotan kunnollista laatua, ei edes pahvia. Olen iloinen voidessani tehdä ostoksia Sinfulissa ja olen muuten ollut erittäin tyytyväinen, mutta en suosittele tätä tuotetta kenellekään.
0
Loistava
Tommy - 10. aug. 2019
Hän sai ja saa siitä paljon iloa, erittäin intiimi katsekontakti, kun hän sai sen suuhunsa
0
En ole vakuuttunut
Alex - 22. aug. 2018
Valjaat sinänsä ovat hienot, ja olemme todella iloisia, että suukapula/dildo voidaan ottaa pois, koska se on uskomattoman huonolaatuinen ja käyttökelvoton. Valjaat sopivat niin kuin pitääkin, ja kun dildo on irrotettu, voit käyttää omaasi. Olemme pahoillamme, että olemme käyttäneet rahat tähän tuotteeseen, koska olisimme voineet valita paljon paremman, mutta iloinen, että se ei ole täysin hyödytön.
0
Yllättynyt
Anonymous - 11. apr. 2020
Minusta tämä vitsi antoi hyvän hallitsevan vaikutuksen. Se on nahkaa, mikä tekee siitä hieman ylimääräisen. Koko on myös erittäin mukava (molempiin suuntiin).
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful