Johdottomat Seksilelut

Kiihottakaa ja kiusoitelkaa toisianne johdottomien seksilelujen värinöillä niin kotona kuin julkisilla paikoillakin - täysin muiden huomaamatta. Langattomasti ohjattavien seksilelujen avulla saatte taatusti uuden ulottuvuuden seksielämäänne. Kokeilkaa valikoimamme kauko-ohjattavia vibraattoreita, masturbaattoreita ja muita upeita seksileluja löytääksenne suosikkinne.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (7)
Amaysin (4)
Anal Fantasy Collection (1)
Anal Fantasy Elite Collection (1)
Aneros (1)
B Swish (1)
B-Vibe (2)
b-Vibe (2)
Bang! (1)
Booty Sparks (2)
CalExotics (2)
Doc Johnson (1)
Dorcel (3)
Dream Toys (2)
Elvie (1)
Fantasy For Her (3)
Frisky (1)
GoGasm (2)
Hot Octopuss (3)
Hueman (1)
Intimina (1)
Kiiroo (1)
Lelo (7)
LELO (7)
Love To Love (1)
Lovense (12)
Magic Motion (8)
Malesation (2)
Master Series (1)
Minds of Love (1)
Mixed (1)
Mjuze (1)
Nalone (1)
Nexus (9)
NS Novelties (1)
OhMiBod (4)
Perifit (1)
Realov (2)
Rimba (1)
Rimmers (3)
Rocks Off (5)
Romp (2)
Satisfyer (16)
Screaming O (1)
Sinful (11)
Strap U (3)
Svakom (8)
Sweet Smile (2)
Tailz (1)
Vibio (2)
VIVE (1)
We-Vibe (18)
Whisperz (1)
Womanizer (1)
Xocoon (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 179 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 179 tuotteesta
Näytä lisää

Johdottomat seksilelut auttavat boostaamaan seksielämää

Etsittekö jotain uutta kivaa?

Koska olette päätyneet tälle sivulle, vastaus yllä olevaan kysymykseen lienee kyllä. Ja sehän sopii, sillä johdottomat seksilelut ovat erinomaisia apuvälineitä silloin kun kaipaatte jotain uutta ja erilaista seksielämäänne. Ne eivät ole välttämättä kaikista parhaita vaihtoehtoja aivan ensimmäisiksi seksileluiksi pariskunnille, mutta jos teillä on jo vähän kokemusta vyön alla ja kaipaatte jotain uutta kokeiltavaa, niin siinä tapauksessa johdottomiin seksileluihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Niiden avulla on helppoa tuoda pientä maustetta makuuhuoneen puolelle, eroottisen pelin pelaamiseen kotitreffeillä - tai kodin ulkopuolelle. Langattomat seksilelut nimittäin mahdollistavat värinän kauko-ohjaamisen ilman että kukaan muu huomaa mitään. Julkisella paikalla leikkiminen tuo monien mielestä leikkeihin aivan erityisen tuhman ja kiihottavan vivahteen. Viettelevillä värinöillä saa eroottista maustetta vaikka tuikitavalliseen kauppareissuun, romanttisista ravintolatreffeistä puhumattakaan. Kokeilkaa erilaisia tapoja ottaa johdoton seksilelu mukaan leikkeihin ja löytäkää teille sopivimmat tavat nauttia.

Johdottomat seksilelut ovat innovatiivisia

Sen lisäksi, että johdottomat seksilelut tarjoavat nautinnollista hauskanpitoa suhteeseen, niissä on monesti myös erilaisia innovatiivisia ominaisuuksia. Monet edistyneemmät lelut voi esimerkiksi yhdistää ilmaiseen älypuhelinsovellukseen, jonka avulla voi luoda omia värinärytmejä ja hallita lelua pitkänkin matkan päästä langattoman verkon yli. Nykyisin kännykän räplääminen on niin yleistä, ettei kukaan ihmettele, jos sitä tehdään julkisella paikalla - eikä kenellekään tule mieleen, että sillä kenties hallitaan kumppanin housuissa värisevää seksivälinettä.

Monet sovellukset mahdollistavat lelun hallinnan myös aivan eri paikasta, jopa maailman toistelta puolelta asti. Jos toinen teistä vaikkapa matkustaa paljon työnsä vuoksi, seksielämän ylläpitäminen voi osoittautua haastavaksi. Silloin voi olla varsin kätevää, että käytössä on yhteinen lelu, jota toinen voi käyttää ja toinen ohjata reissun päältä. Se mahdollistaa yhteiset seksihetket vaikka ette voisikaan olla toistenne kanssa. Ei hullumpi ajatus, vai mitä?

Saatavilla erityyppisiä leluja

Johdottomat seksilelut voivat olla monenlaisia laitteita. Yleisin tyyppi on naisen käyttöön suunniteltu kiihotinkuula, joka asetetaan emättimen sisään, tai klitorisvibraattori, joka sujautetaan alushousuihin. Näistä on olemassa monia erilaisia variaatioita, joita löytyy myös eri hintaluokista. Tarjolla on kuitenkin muutakin, kuten esim. yhdynnän aikana käytettäväksi suunniteltuja parivibraattoreita, joista We-Viben erilaiset versiot ovat tunnetuimpia. Kyseessä on U:n muotoiset vibraattorit, joiden kapeampi pää asettuu emättimen sisään ja leveämpi pää klitorikselle. Mallista riippuen toinen tai molemmat päät värisevät, jolloin nainen saa sekä klitoris- että G-pistestimulaatiota ja mies pääsee nauttimaan värinästä työntyessään naisen sisään.

Tarjolla on myös dildo-, anaali- ja penisvibraattoreita sekä väriseviä penisrenkaita, joten valikoimassa on jokaiselle jotain. Langattomia seksileluja voi käyttää yksin tai yhdessä, joten ne mahdollistavat monenlaiset leikit. Ei muuta kuin löytämään omat uudet suosikkinne kattavasta valikoimastamme!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi