Pasante Infinity Delay Kondomit 12 kpl

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Pasante Infinity Delay Kondomit 12 kpl

Ei varastossa Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

6,90 €

  Kuvaus

  Pasante Infinity Delay -kondomi auttaa sinua kestämään pidempään ja nauttimaan seksistä enemmän. Kondomi on liukastettu sisäpuolelta erityisellä herkkyyttä vähentävällä liukuvoiteella, mikä auttaa sinua viivyttämään kliimaksia ja pidentämään erektiotasi.

  Kondomin pinta on sileä, ja se tuoksuu miedosti appelsiinille ja vaniljalle. Kaikki Pasanten kondomit on kevyesti liukastettu, mutta voit halutessasi lisätä hieman kondomeille sopivaa liukuvoidetta, jotta käyttökokemus on vielä luonnollisempi.

  Sisältää 12 kondomia.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lateksi.
  MÄÄRÄ: 12.
  TUOKSU: Neutraali, mieto appelsiini/vanilja.
  PINTA: Sileä.
  PITUUS: 190 mm.
  LEVEYS: 52 mm.
  PAKSUUS: 0,065 mm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Hieman hidastaa Nämä viivyttävät tulemista itselläni jonkin verran, ei mitenkään mahdottomasti mutta selkeästi havaittavan verran. Muutoin normaalin tuntuinen, mutta hento turtuneisuuden tunne peniksessä muutaman hetken kuluttua päällelaitosta. Kaikilta muilta ominaisuuksiltaan peruskondomi. Ostan toistekin.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Käytön helppous
  Mukavuus ja istuvuus
  Viivyttää Kondomit viivyttävät kliimaksia ainakin itselläni. Parhaan vaikutuksen saa, kun on ehtinyt kiihottua jonkin verran ja antaa kondomin liukuvoiteen vaikuttaa hetken. Turruttava vaikutus ei tunnu jos on jo kliimaksin partaalla. Myöskään ei kannata laittaa kondomia päälle liian aikaisin, sillä se saattaa vaikeuttaa erektion hankkimista, jos ei ole valmiiksi tarpeeksi kiihottunut.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Pasante Infinity Delay Kondomit 12 kpl

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *