Pasante Silky TLC Hybridiliukuvoide 75 ml
Pasante Silky TLC Hybridiliukuvoide 75 ml
SÄÄSTÄ 28%
4,90 €
SÄÄSTÄ 28%
Pasante Silky TLC Hybridiliukuvoide 75 ml  1
Pasante Silky TLC Hybridiliukuvoide 75 ml  50

Pasante Silky TLC Hybridiliukuvoide 75 ml

2.6 (6)
6,90 € 4,90 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Yhdistä parhaat puolet kahdesta liukuvoidetyypistä Pasante Silky TLC -hybridiliukuvoiteen avulla.

Pasante Silky on läpinäkymätön hybridiliukuvoide. Se on sekä vesi- että silikonipohjaista tuntuen todella luonnolliselta käytössä ja se sopii erinomaisesti pitkäkestoiseen käyttöön.

Voide on neutraalia tuoksultaan ja sen koostumus on silkinpehmeä. Liukkauden voi aktivoida tarvittaessa muutamalla pisaralla vettä leikkien aikana. Voide on myös kondomiturvallista.

Liukuvoide on pakattu käytännölliseen pumppupulloon, josta sitä on helppo annostella.

Tiedot

TYYPPI: Hybridiliukuvoide.
AINESOSAT: Aqua, Propylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cellulose Gum, Ceteareth-20, Dimethicone, Glycol Stearate, Methylisothiazolinone, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Panthenol, Citric Acid.
KONDOMITURVALLINEN: Kyllä.
KOKO: 75 ml.
SEKSILELUT: Soveltuu käytettäväksi kaikenlaisten seksilelujen kanssa.
KIELI: Englanti.

TUOTENUMERO: 20986.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (6)
Pasante Silky TLC liukuvoide

Tämä tuote on aivan täydellinen, se on erittäin helppokäyttöinen ja samalla se antaa todella hyvän voitelevuuden, joka kestää pitkään.

-
5 5 1
Todella hyvä tuote

Voin lämpimästi suositella tätä tuotetta kaikille muillekin, sitä on helppo käyttää ja säilyttää, ja sitten saa mukavimman liukuvaikutelman, kun harrastaa seksiä, minä ja kumppanini olemme nauttineet siitä. Me molemmat suosittelemme kovasti tätä tuotetta. Lue lisää

-
5 4 1
Kuivuu nopeasti

Tämän tuotteen kuvaus on hieman harhaanjohtava, koska kokemus on, että se kuivuu todella nopeasti. En suosittele ostamaan sitä.

-
5 3 1
Hyödytön.

Samaa mieltä edellisen kommentin kanssa, täysin turha. Kuivuu sekunneissa ja murenee ja tuntuu vain inhottavalta. Ei, ei sovi minulle.

-
5 1 1
Vähän pettymys

Tämä liukkari on kyllä nätin näköistä ja liukastaa aika hyvin. Hybridiliukkarin vesipohjainen osa vain kuivuu aivan todella nopeasti, jolloin käsiin ja muualle jää jäljelle vain epämääräinen tahma. Liukkaria täytyy olla koko ajan ruiskumassa lisää. Lue lisää

-
5 3 1
Paineet jäi

Nyt oli kyllä harvinaisen huono liukuvoide. Oikeestaan huonoin jota olen koskaan testannut! Kuivui koko ajan pois, vaikka olisi lisännyt miten paljon vaan. Ei liukunut. Jäi erittäin hyvä orgasmi saamatta kun kuivui vaan pois. Jäi paineet. Ei jatkoon! Lue lisää

-
5 1 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi