Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja
Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja
46,99 €
Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja
Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja
Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja

Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja

46,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja on tehokas apuväline lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. Vahvat lantionpohjan lihakset lisäävät emättimen alueen tuntoherkkyyttä, jolloin seksi on nautinnollisempaa. Ne myös estävät tehokkaasti virtsankarkailua. Pelvixconcept sopii kaikille naisille, mutta se on erityisesti suunniteltu raskaana oleville, synnyttäneille ja vaihdevuosi-ikäisille naisille sekä naisille, joilla on esim. sairauden vuoksi tavallista heikommat lantionpohjan lihakset.

Pelvixconcept on pituudeltaan 6 cm ja halkaisijaltaan 3,3 cm oleva pidike, jonka sisälle laitetaan mukana tulevia painoja tarpeen mukaan. Pidike on kohtuullisen kookas ja kevyt (tyhjänä 17 g), joten se sopii erityisesti naisille, jotka eivät ole aiemmin harjoittaneet lantionpohjaansa.

Lantionpohjan lihasten voimistuessa myös harjoitusten tehon tulee kasvaa, jotta harjoittelu tuottaa tuloksia. Pidikkeen mukana saat kolme erikokoista ja -painoista kuulaa, jotka voi asettaa sen sisälle harjoitustehon nostamiseksi. Voit myös käyttää kahta kuulaa yhtäaikaa saadaksesi vieläkin enemmän vastusta.

Pelvixconcept-pidikkeen pehmeä, kapea kärki tekee sen sisään asettamisesta helppoa. Sen kyljissä olevat juomut helpottavat sen pitämistä paikoillaan emättimen sisällä. Sekä itse pidike että painot on päällystetty täysin ftalaatittomalla silikonilla.

Näin käytät Pelvixconcept-geishakuulia:
Jännitä emättimen lihakset pidikkeen ympärillä kolmen sekunnin ajan ja rentouta ne sitten kolmen sekunnin ajaksi. Toista harjoitus 10-20 kertaa muutaman kerran viikossa. Voit pidentää harjoitusta muutamalla sekunnilla lantionpohjasi vahvistuttua, jos se tuntuu hyvältä. Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Pelvixconceptin kanssa, sillä sen avulla pidike on helpompi asettaa paikoilleen.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
KOKO: 3,3 x 6 cm.
PAINO: 17-51 g. Pidike 17 g, suurin kuula 34 g, keskikokoinen kuula 17 g, pienin kuula 9 g.
KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti ja saksa.

TUOTENUMERO: 13648.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi