Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja
 • Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja
 • Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja

Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja on tehokas apuväline lantionpohjan lihasten vahvistamiseen. Vahvat lantionpohjan lihakset lisäävät emättimen alueen tuntoherkkyyttä, jolloin seksi on nautinnollisempaa. Ne myös estävät tehokkaasti virtsankarkailua. Pelvixconcept sopii kaikille naisille, mutta se on erityisesti suunniteltu raskaana oleville, synnyttäneille ja vaihdevuosi-ikäisille naisille sekä naisille, joilla on esim. sairauden vuoksi tavallista heikommat lantionpohjan lihakset.

  Pelvixconcept on pituudeltaan 6 cm ja halkaisijaltaan 3,3 cm oleva pidike, jonka sisälle laitetaan mukana tulevia painoja tarpeen mukaan. Pidike on kohtuullisen kookas ja kevyt (tyhjänä 17 g), joten se sopii erityisesti naisille, jotka eivät ole aiemmin harjoittaneet lantionpohjaansa.

  Lantionpohjan lihasten voimistuessa myös harjoitusten tehon tulee kasvaa, jotta harjoittelu tuottaa tuloksia. Pidikkeen mukana saat kolme erikokoista ja -painoista kuulaa, jotka voi asettaa sen sisälle harjoitustehon nostamiseksi. Voit myös käyttää kahta kuulaa yhtäaikaa saadaksesi vieläkin enemmän vastusta.

  Pelvixconcept-pidikkeen pehmeä, kapea kärki tekee sen sisään asettamisesta helppoa. Sen kyljissä olevat juomut helpottavat sen pitämistä paikoillaan emättimen sisällä. Sekä itse pidike että painot on päällystetty täysin ftalaatittomalla silikonilla.

  Näin käytät Pelvixconcept-geishakuulia:
  Jännitä emättimen lihakset pidikkeen ympärillä kolmen sekunnin ajan ja rentouta ne sitten kolmen sekunnin ajaksi. Toista harjoitus 10-20 kertaa muutaman kerran viikossa. Voit pidentää harjoitusta muutamalla sekunnilla lantionpohjasi vahvistuttua, jos se tuntuu hyvältä. Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Pelvixconceptin kanssa, sillä sen avulla pidike on helpompi asettaa paikoilleen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 3,3 x 6 cm.
  PAINO: 17-51 g. Pidike 17 g, suurin kuula 34 g, keskikokoinen kuula 17 g, pienin kuula 9 g.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti ja saksa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Pelvixconcept Lantionpohjan Harjoittaja

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *