Pinwheel Triple Metal

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Pinwheel Triple Metal

Pinwheel Triple Metal

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

32,90 €

  Kuvaus

  Pinwheel Triple Metal on yhdenlainen Wartenbergin pyörä, jolla voit kiihottaa kumppaniasi.

  Siinä on peräti kolme kerrosta neulamaisia piikkejä, joten tällä pyörällä saat - tai annat - maksimaalista stimulaatiota. Pyörissä on kaikkiaan 66 piikkiä, eli 22 per pyörä.

  Piikkipyörä on valmistettu kestävästä metallista, joka antaa sille tyylikkyyttä mutta ennen kaikkea tekee siitä todella kestävän käytössä.

  Jos kuljetat pyörää kevyesti iholla, on tuntemus pehmeä ja vain aavistuksen pistelevä. Mitä enemmän painat, sen intensiivisemmäksi stimulaatio muuttuu.

  Suosittelemme aloittamaan kevyesti ja lisäämään intensiteettiä rauhalliseen tahtiin.

  Tiedot

  MATERIAALI: Metalli.
  PITUUS: 17,3 cm.
  HALKAISIJA, PYÖRÄ: 3,2 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Valitettavasti huonolaatuinen Jos laatu olisi hyvä, tämä olisi erinomainen lelu tällaisesta tykkääville. Vaan kun laatu on huono.. Piikkipyörien reiät ovat akseliin nähden liian väljät ja pyörät pääsevät muljuamaan myös sivusuunnassa, minkä vuoksi ne eivät pyöri tasaisesti vaan tökkivät iholla. Jos omasta taloudesta sattuu hyvällä tuurilla löytymään tee-se-itse -ihminen, kuten minulla, saa tästä kuitenkin fiksattua käyttökelpoisen.. Askarteluksi menee kuitenkin ja vaatinee sellaisia työkaluja, joita ei joka kodista välttämättä löydy. Meillä siis tähän laitettiin itse uusi akseli ja nyt toimii kuten on tarkoitettu. Kolmipyöräisyys ei mielestäni tuo erityistä lisäarvoa, iholla tuntuu vain yhdeltä, joten lienee ihan sama valita yksipyöräinen vaihtoehto, joissa valinnanvaraa näyttää riittävän ja laatu toivottavasti parempi.
  5 2 1

  Olet antamassa arviosi: Pinwheel Triple Metal

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: