Pleasure Pearls Harjoituskuulat
Pleasure Pearls Harjoituskuulat
12,99 €
Pleasure Pearls Harjoituskuulat  1
Pleasure Pearls Harjoituskuulat  2
Pleasure Pearls Harjoituskuulat  5
Pleasure Pearls Harjoituskuulat  6

Pleasure Pearls Harjoituskuulat

3.4 (2)
12,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Pleasure Pearls -harjoituskuulat sopivat täydellisesti lantionpohjan lihasten harjoittamiseen. Kaksi kaunista helmiäisen väristä kuulaa on painotettu sisältä, joten ne tuntuvat mukavan painoisilta käytössä ja harjoittavat lantionpohjaa tehokkaasti. Helmet toimitetaan kauniissa simpukankuoren mallisessa rasiassa.

Suosittelemme, että käytät Pleasure Pearls -harjoituskuulien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin niiden paikalleen asettaminen ja käyttö on miellyttävämpää. Molemmat kuulat ovat halkaisijaltaan 2 cm ja niitä voivat käyttää niin aloittelevat harjoittelijat kuin kokeneetkin käyttäjät.

Tiedot

MATERIAALI: Muovi.
HALKAISIJA: 2 cm.

TUOTENUMERO: 13542.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Sillä lailla

Minulla on ollut nämä kuulat monta vuotta, ne painavat 48 g yhdessä, mutta ovat hyvin pieniä, joten saan niistä osani, niitä ei ole tuntunut, kun olen käyttänyt niitä jonkun kanssa tai yksin, voi olla hieman hankala saada ulos, jos ne nousivat ylös ja asettuvat kohdunkaulan taakse. Pinnassa on heikko pieni liitos/nivel, johon voikerääntyä hieman värimuutoksia, mutta mitään ei tunnu. Lue lisää

-
5 2 1
Orgasmin aika

Mielestäni ne tekevät valtavan eron siinä, kuinka tiukka olet ja kuinka villin orgasmin saat. Rakasta niitä ja käytä niitä usein!!!!

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi