Pump Worx Ladattava Auto-Vac Penispumppu
Pump Worx Ladattava Auto-Vac Penispumppu
114,00 €
Pump Worx Ladattava Auto-Vac Penispumppu
Pump Worx Ladattava Auto-Vac Penispumppu
Pump Worx Ladattava Auto-Vac Penispumppu
Pump Worx Ladattava Auto-Vac Penispumppu

Pump Worx Ladattava Auto-Vac Penispumppu

4.2 (1)
114,00 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Pump Worx Ladattava Auto-Vac -penispumppu toimii automaattisesti, ja sen avulla saat kookkaamman, täyttävämmän ja pitempikestoisen erektion.

Penispumppu luo peniksen ympärille alipaineen, mikä tekee erektiostasi väliaikaisesti suuremman. Penispumpun avulla voit hemmotella itseäsi ja kumppaniasi, ja monet miehet ovat kokeneet saaneensa paremman seksielämän pumpun käytön myötä.

Penispumppu on helppokäyttöinen. Voit valita kolmesta eri nopeudesta, joita säädät pumpun varressa olevien painikkeiden kautta.

Penispumpun kokopituus on 30 cm, josta itse pumppuosa on 19 cm. Pumpun ulkohalkaisija on 6,3 cm. Sen sisähalkaisija on joustava, joten se sopii useimmille miehille.

Pumpun mukana tulee USB-latausjohto ja penisrengas, jota voi käyttää yhdessä pumpun kanssa saadaksesi vielä paremman lopputuloksen.

Tiedot

MATERIAALI: ABS- ja polykarbonaattimuovi sekä TPR-kumi.
PITUUS: 30 cm (pumppuosa 19 cm).
ULKOHALKAISIJA: 6,3 cm (sisähalkaisija joustaa).
SOPII: Useimmille peniksille.
AKKU: Ladattava USB-latausjohdon avulla (mukana).
MUKANA: Penisrengas.
KIELI: Englanti.

TUOTENUMERO: 15150.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (1)
Se tekee mitä pitääkin.

Tämä on paras käyttämäni automaattinen penispumppu. Pumppu on sekä tyylikäs että yksinkertainen. Siinä on kolme painiketta. Yksi lisää imua, yksi vähentää ja yksi vapauttaa kokonaan. Imussa on kolme tasoa, joita on helppo lisätä tai vähentää. Tyhjiön muodostumisen varmistamiseksi käytetään holkkia, joka työnnetäänpumppuun. Peniksen työntäminen reiän läpi ei ole helpointa, mutta hetken kuluttua tajusin, miten se toimii. Imu toimii ja painikkeiden avulla se on helppo säätäähyvälle tasolle. Ainoa asia, jota toivon, on taso, jonka imu on erittäin heikko, heikompi kuin taso 1, jotta paineen laskua ei tunnu, kun imu kytketään pois päältä. Enkokenut mitään vuotoa. Muutaman kerran kesti ennen kuin tajusin, miten se puhdistetaan, mutta testauksen jälkeen huomasin, että pumppuosan ja putken saa irti toisistaan.Siitä tuli sitten suhteellisen helppo puhdistaa. Mutta olisin arvostanut selkeitä ohjeita, jotta ei olisi tarvinnut huolehtia pumpun rikkoutumisesta, kun yritin irrottaaniitä. Mukana tulee myös kolme penisrengasta, jotka toimivat erittäin hyvin ja joita käytän usein myös ilman pumppua. + Ei vuotoa + Hyvä imu + Tyylikäs jayksinkertainen - Vaikea päästä sisään Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi