Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori
Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori
35,99 €
3 hintaan 60,-
Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori  1
Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori  2
Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori  3
Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori  4

Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori

3 hintaan 60,-
35,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori on fiksu ja kompakti itsetyydytin, jota ei ensinäkemältä sellaiseksi uskoisi, sillä se on muotoiltu erittäin huomiota herättämättömäksi.

Mustan, muovisen putkilon sisällä on pehmeä sisärakenne täynnä stimuloivia nystyröitä, jotka hierovat penistä nautinnollisesti.

Erityisen stimuloivana ominaisuutena tässä masturbaattorissa on käsipumppu, jonka avulla saat aikaan todella tiukkaa ja nautinnollista painetta peniksen ympärille. Pumppaa vain käsipumpun avulla kunnes olet saavuttanut sinulle sopivimman tiukkuuden. Voit vapauttaa alipaineen painamalla käsipumpussa olevaa venttiiliä.

Sekä putkilon pohjan että kannen saa kierrettyä auki. Pohja avataan toki joka tapauksessa, jotta saat vietyä peniksesi putkilon sisälle, mutta itse kannen voit joko jättää paikoilleen tai avata. On makuasia haluaako masturbaattorinsa kiinteällä päädyllä vai avonaisena. Jos jätät kannen auki, voit "ampua läpi" tuotteesta.

Irrotettavat päät mahdollistavat tuotteen helpon puhdistamisen, sillä voit vain antaa veden huuhtoutua sen läpi. Suosittelemme käyttämään myös seksilelun puhdistussuihketta masturbaattorin puhdistamiseen.

Cum Shuttle on hyvä valinta myös reissukäyttöön, sillä se ei herätä huomiota ja kansien avulla se on helppo suojata matkalaukussa.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen. Pakkauksen mukana saat pienen liukuvoidenäytteen (6 ml).

Tiedot

MATERIAALI: ABS ja TPE.
KOKONAISPITUUS: 21 cm.
PITUUS, SISÄHOLKKI: 18,5 cm.
SISÄHALKAISIJA: 5,3 cm.

TUOTENUMERO: 13141.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi