Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Kuvaus

Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori on fiksu ja kompakti itsetyydytin, jota ei ensinäkemältä sellaiseksi uskoisi, sillä se on muotoiltu erittäin huomiota herättämättömäksi.

Mustan, muovisen putkilon sisällä on pehmeä sisärakenne täynnä stimuloivia nystyröitä, jotka hierovat penistä nautinnollisesti.

Erityisen stimuloivana ominaisuutena tässä masturbaattorissa on käsipumppu, jonka avulla saat aikaan todella tiukkaa ja nautinnollista painetta peniksen ympärille. Pumppaa vain käsipumpun avulla kunnes olet saavuttanut sinulle sopivimman tiukkuuden. Voit vapauttaa alipaineen painamalla käsipumpussa olevaa venttiiliä.

Sekä putkilon pohjan että kannen saa kierrettyä auki. Pohja avataan toki joka tapauksessa, jotta saat vietyä peniksesi putkilon sisälle, mutta itse kannen voit joko jättää paikoilleen tai avata. On makuasia haluaako masturbaattorinsa kiinteällä päädyllä vai avonaisena. Jos jätät kannen auki, voit "ampua läpi" tuotteesta.

Irrotettavat päät mahdollistavat tuotteen helpon puhdistamisen, sillä voit vain antaa veden huuhtoutua sen läpi. Suosittelemme käyttämään myös seksilelun puhdistussuihketta masturbaattorin puhdistamiseen.

Cum Shuttle on hyvä valinta myös reissukäyttöön, sillä se ei herätä huomiota ja kansien avulla se on helppo suojata matkalaukussa.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen. Pakkauksen mukana saat pienen liukuvoidenäytteen (6 ml).

Tiedot

MATERIAALI: ABS ja TPE.
KOKONAISPITUUS: 21 cm.
PITUUS, SISÄHOLKKI: 18,5 cm.
SISÄHALKAISIJA: 5,3 cm.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Olet antamassa arviosi: Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *