Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibraattori 17 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibraattori 17 cm

Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibraattori 17 cm

Ei varastossa Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

39,90 €

  Kuvaus

  Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibraattori sekä näyttää että tuntuu todella luonnolliselta, joten jos kaipaat aidonkaltaista kokemusta, olet löytänyt etsimäsi.

  Käyttökokemusta tehostaa dildovibraattorin monet upeat yksityiskohdat, kuten erottuva terska, varren selkeästi piirtyvät suonet ja tyvessä olevat kiinteät kivekset. Dildovibraattoria voi käyttää yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

  Dildovibraattorin pohjassa oleva imukuppi pysyy tukevasti kiinni sileissä, kovissa pinnoissa, jolloin kätesi jäävät vapaiksi toteuttamaan muita kiihottavia nautintoja. Dildoa voi käyttää myös kaikkien Fetish Fantasy -sarjan strap-on -valjaiden kanssa.

  Real Feel Deluxe No. 1 on valmistettu aidonkaltaisesta Fanta Flesh -materiaalista ja sen pituus on 17 cm, josta 13 cm on sisään asetettavaa. Dildovibraattorin halkaisija on 5 cm, joten se tarjoaa varsin täyttävää stimulaatiota. Lisäksi dildovibraattori on täysin vesitiivis, joten siitä voi nauttia myös suihkussa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Fanta Flesh.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 17 cm, josta 13 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: Noin 5 cm.
  PARISTOT: 2 x AA (ei mukana).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Käytettävyys
  vain ihan ok Käytin peppuun enkä oikein innostunut. Kova runko loppuu paljon ennen terskaa joka tuntuu niin pehmeältä että repeää milloin hyvänsä. Vibra ei ainakaan pyllyssä antanut mitään säväreitä. Eniten ehkä harmitti ettei kulli ole sitä 5cm kyllä paksu, 4.5 ehkä... Varmaan pimppihommissa soiva peli!
  5 3 1

  Olet antamassa arviosi: Real Feel Deluxe No. 1 Dildovibraattori 17 cm

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *