Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti 4 Kanavaa

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti 4 Kanavaa
 • Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti 4 Kanavaa
 • Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti 4 Kanavaa

Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti 4 Kanavaa

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

159,00 €

  Kuvaus

  Rimban Digitaalinen Sähköseksisetti on yksi markkinoiden suosituimmista sähköseksituotteista, sillä sen suuri LCD-näyttö ja neljä kanavaa tarjoavat laajat mahdollisuudet erilaisiin leikkeihin. 

  Setti on erittäin helppokäyttöinen. Säädät sähköimpulssien tehoa kanavakohtaisesti plus- ja miinuspainikkeilla. Kontrolliyksikön sivuilla on säätimet aalloille ja taajuuksille, mutta tällä setillä ei ole mahdollista saada aikaan tasaista, jatkuvaa sähkövirtaa.

  Voit kytkeä kontrolliyksikköön settiin kuuluvat itsekiinnittyvät elektrodit, tai voit ostaa erikseen setin kanssa yhteensopivia dildoja, tappeja tai muita lisäosia, joita on myös saatavilla verkkokaupastamme. Rimban setti on yhteensopiva kaikkien Sinful.fi:stä saatavilla olevien ElectraStim-laitteiden kanssa, sekä useimpien valkoisten Mystim-laitteiden (paitsi valkoisen Casanovan) kanssa.

  Sähköimpulssien kosketus tuntuu täysin ainutlaatuiselta. Joitakin se kutittaa ja toisia pistelee, myös riippuen stimulaation voimakkuudesta. Suosittelemme käyttämään elektrodeja ensin muilla kuin erogeenisillä alueilla, esim. käsivarren iholla, jotta tuntemukseen voi totutella, ja aloittamaan aina matalimmalla intensiteetillä. Eteneminen herkimmille alueille kannattaa tehdä pikkuhiljaa. Totuttelun jälkeen elektrodeja voi käyttää esim. klitoriksen, peniksen, välilihan tai anuksen alueen stimulointiin. Niitä voi käyttää myös seksin aikana.

  Mukana tulevia elektrodeja voi käyttää vähintään 10 kertaa, kunhan puhdistat ne huolellisesti kostealla kankaalla käytön jälkeen. Voit myös ostaa lisää elektrodeja verkkokaupastamme. Jos elektrodit eivät enää tartu hyvin, voit käyttää niiden kanssa elektrodien kiinnittämiseen tarkoitettua geeliä, jota on myös saatavilla Sinful.fi:stä.

  Settiin kuuluu digitaalinen neljäkanavainen kontrolliyksikkö (3,5 mm plugiliitin), neljä elektrodia (naarasliitin), kaksi elektrodia "pikaliittimellä" (3,5 mm plugiliitin), neljä mustaa piuhaa (3,5 mm plugiliitin/2 mm urosliitin), 1 valkoinen piuha "pikaliittimellä" (3,5 mm plugiliitin), 3 x AAA-paristot, virtalähde, matka-adapteri käytettäväksi USA:ssa ja Englannissa, englanninkielinen käyttöohje ja säilytyslaatikko.

  Jos haluat käyttää Rimban settiä yhdessä Mystimin metallin/hopeanväristen tuotteiden tai valkoisen Casanovan kanssa, voit hankkia Mystim-adapterin, joka muuttaa pyöreäpäisen liittimen kahdeksi 2 mm naarasliittimeksi. Jos et ole varma jonkin laitteen yhteensopivuudesta kontrolliyksikön kanssa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Huomioithan, että sähköimpulsseja ei saa käyttää, jos sinulla on sydänongelmia tai olet raskaana. Niitä ei myöskään suositella käytettäväksi vyötärön yläpuolisilla alueilla.

  Tiedot

  KOKO: Kontrolliyksikkö 16 x 11 cm.
  TEHO: 1-100 Hz.
  PULSSIN LEVEYS: 20-220 mikrosekuntia.
  PARISTOT: 3 x AAA (mukana).
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Rimba Digitaalinen Sähköseksisetti 4 Kanavaa

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *