Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori
 • Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori

Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori on yksi markkinoiden suurimmista bullet-vibraattoreista, sillä se on peräti 160 mm pitkä. Sitä voi käyttää sekä klitorisvibraattorina että sisään asetettavana dildovibraattorina.

  Tämä vibraattori on aivan omassa luokassaan, sillä siinä on peräti 50 värinäohjelmaa. Löydät niistä "tavalliset" tasaiset värinät eri nopeuksilla sekä nopeutuvat, hidastuvat ja rytmikkäät pulssit, joista on myös valittavissa erilaisia nopeuksia. 50 Speeds of Play -vibraattori tarjoaa niin paljon valinnanvaraa, että löydät aivan varmasti itsellesi sopivan värinän. Vibraattorin värinä on varsin tehokasta ja ohjelmia on helppo vaihdella käyttämällä pohjassa olevaa painiketta.

  Onneksi vibraattori on myös fiksu, sillä voit tallentaa suosikkiasetuksesi eikä sinun tarvitse plarata kaikkia 50 asetusta läpi jokaisella käyttökerralla. Löydettyäsi suosikkiohjelmasi voit tallentaa sen painamalla pohjan painiketta n. 2 sekunnin ajan. Silloin vibraattori muistaa asetuksen seuraavalla käyttökerralla. Jos taas haluat tyhjentää vibraattorin muistin, voit painaa painiketta n. 5 sekunnin ajan kunnes se värisee lyhyesti sen merkiksi, että muisti on tyhjä.

  Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä niin suihkussa kuin kylvyssäkin. Se on myös helppo puhdistaa hanan alla juoksevalla vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  50 Speeds of Play sopii erinomaisesti soololeikkeihin, mutta voit nauttia siitä myös yhdessä kumppanisi kanssa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Huomioithan, että paristokotelon kansi on ruuvattava hyvin tiukasti kiinni ennen kuin vibraattori lähtee toimimaan. Vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka saat pakkauksen mukana.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi.
  KOKO: Pituus 17 cm x halkaisija 3,1 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PARISTOT: 2 x AA (mukana).
  VÄRINÄTASOT: 50 erilaista.
  SÄÄDIN: 1 painike.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Rocks Off 50 Speeds of Play Bullet-vibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *