Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

29,90 €

  Kuvaus

  Rocks Off Bullet Bunny on erinomainen valinta kenelle tahansa, joka haluaa kokeilla yksinkertaista rabbit-vibraattoria. Se on tehokas "kaksi yhdessä" -tuote, jota voi käyttää sellaisenaan pupuvibraattorina tai pelkkää bullet-vibraattoria tehokkaana klitorisvibrana irrottamalla pehmeän pupuholkin sen päältä.

  Bullet Bunny on täysin vesitiivis, joten ota se huoletta suihkuun mukaan. Vibraattorissa on viisi erilaista värinäasetusta.

  Jos haluat saada Bullet Bunny -vibraattorista kaiken irti, kannattaa sen kanssa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, kuten valmistaja Rocks Off suosittelee.

  Tiedot

  MATERIAALI: Allergiaa aiheuttamaton IntraMed.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 17 cm x 3,5 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PARISTOT: 2 x AAA (mukana).
  VÄRINÄTASOT: 5 erilaista.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  SÄÄDIN: 1 painike.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Rocks off Tämä toimii hyvin. Alkuun oli vaikea saada päälle, tiukasti korkki vaan kiinni. Sen jälkeen oma korkki voikin aueta.. toimii.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kaksi yhden hinnalla Tämän lelun ehdottomasti paras puoli on sen rakenne. Värinät lähtevät aivan ihanasta pikku vibraattorista joka on jo itsessään takuuvarma orgasmin lähde. Pupu-holkki on mahtavan tuntuista materiaalia ja todella hyvän kokoinen kaiken kaikkiaan. Lelun ainoa miinus on se että pupuholkin kanssa värinät vaimenevat jonkin verran ja, koska klitorista stimuloivassa pupu-osassa itsessään ei ole minkäänlaista värisijää vaan se on umpi silikonia, klitorikseen asti yltävät värinät ovat melko miedot. Itse olen nauttinut pelkästä bullet-vibraattorista enemmän, mutta lelu on nautinnollinen myös pupuholkin kanssa. Värinätasoja on oikeasti 10 mikä on mahtavaa.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Pirtsakka pupu Erittäin helppokäyttöinen ja nautinnollinen. Muotoiltu erinomaisesti, vaikka omaan anatomiaani pupiumkunkorvat olivat liian pitkät. Kolme eritasooistaista perusvärinää ja loput erilaisia väreilysarjoja. Asetuksia viiden sijaan 10, mikä on tietysti vain plussaa. Alussa luulin tuotteen olevan viallinen, kun en saanut sitä päälle, mutta korkki täytyykin ruuvata vain todella hyvin paikoilleen.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: