Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori
Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori
29,99 €
3 hintaan 60,-
Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori  1
Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori  2
Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori  3
Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori  4

Rocks Off Bullet Bunny Silikonivibraattori

4.3 (3)
3 hintaan 60,-
29,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Rocks Off Bullet Bunny on erinomainen valinta kenelle tahansa, joka haluaa kokeilla yksinkertaista rabbit-vibraattoria. Se on tehokas "kaksi yhdessä" -tuote, jota voi käyttää sellaisenaan pupuvibraattorina tai pelkkää bullet-vibraattoria tehokkaana klitorisvibrana irrottamalla pehmeän pupuholkin sen päältä.

Bullet Bunny on täysin vesitiivis, joten ota se huoletta suihkuun mukaan. Vibraattorissa on viisi erilaista värinäasetusta.

Jos haluat saada Bullet Bunny -vibraattorista kaiken irti, kannattaa sen kanssa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, kuten valmistaja Rocks Off suosittelee.

Tiedot

MATERIAALI: Allergiaa aiheuttamaton IntraMed.
FTALAATITON: Kyllä.
KOKO: 17 cm x 3,5 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
PARISTOT: 2 x AAA (mukana).
VÄRINÄTASOT: 5 erilaista.
ÄÄNITASO: Hiljainen.
SÄÄDIN: 1 painike.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

TUOTENUMERO: 10241.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Rocks off

Tämä toimii hyvin. Alkuun oli vaikea saada päälle, tiukasti korkki vaan kiinni. Sen jälkeen oma korkki voikin aueta.. toimii.

-
5 4 1
Kaksi yhden hinnalla

Tämän lelun ehdottomasti paras puoli on sen rakenne. Värinät lähtevät aivan ihanasta pikku vibraattorista joka on jo itsessään takuuvarma orgasmin lähde. Pupu-holkki on mahtavan tuntuista materiaalia ja todella hyvän kokoinen kaiken kaikkiaan. Lelun ainoa miinus on se että pupuholkin kanssa värinät vaimenevat jonkin verran ja, koskaklitorista stimuloivassa pupu-osassa itsessään ei ole minkäänlaista värisijää vaan se on umpi silikonia, klitorikseen asti yltävät värinät ovat melko miedot. Itseolen nauttinut pelkästä bullet-vibraattorista enemmän, mutta lelu on nautinnollinen myös pupuholkin kanssa. Värinätasoja on oikeasti 10 mikä on mahtavaa. Lue lisää

-
5 4 1
Pirtsakka pupu

Erittäin helppokäyttöinen ja nautinnollinen. Muotoiltu erinomaisesti, vaikka omaan anatomiaani pupiumkunkorvat olivat liian pitkät. Kolme eritasooistaista perusvärinää ja loput erilaisia väreilysarjoja. Asetuksia viiden sijaan 10, mikä on tietysti vain plussaa. Alussa luulin tuotteen olevan viallinen, kun en saanut sitä päälle, muttakorkki täytyykin ruuvata vain todella hyvin paikoilleen. Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi