Säilytys ja huolto
Miten saan tuotteeni toimimaan?

Näin saat tuotteesi toimimaan

Jos sinulla on vaikeuksia saada tuotteesi toimimaan, alta löydät muutaman vinkin siitä, mikä on voinut mennä vikaan. Muista myös, että olemme aina valmiina auttamaan sinua eteenpäin.


Uusi tuote

Kun otat uuden tuotteen käyttöön ensimmäistä kertaa, muista seuraavat asiat:

Jos tuote on paristokäyttöinen

- Ovatko paristot paikoillaan ja onko ne asennettu oikein päin?
- Jos tuotteen mukana ei tullut paristoja, tulee sinun hankkia oikeanlaiset paristot erikseen ja asettaa ne paikoilleen.
- Jos tuotteessa on paristot mukana, usein paristokotelossa on pieni paperi- tai muovilappu, joka estää paristoa kulumasta loppuun varastoinnin aikana. Se tulee poistaa kotelosta, jotta tuote lähtee toimimaan.
- Ladattavissa tuotteissa on joskus mukana erillinen kaukosäädin, johon on laitettava paristot ennen kuin lelua voi käyttää.

Jos tuote on ladattava

Oletko ladannut tuotteen täyteen? Ladattavat tuotteet tulee aina ladata täyteen ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Onko tuotteessa näppäinlukko?

Tarkista tuotteen mukana tulevasta käyttöohjeesta, onko siinä näppäinlukko. Se on yleensä päällä varastoinnin aikana, joten se täytyy kytkeä pois päältä ennen kuin tuotetta voi käyttää.


Huolto

Voit pidentää seksilelusi käyttöaikaa puhdistamalla ja huoltamalla sitä säännöllisesti. Useimmat tuotteet kannattaa puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistusaineella ennen ensimmäistä käyttökertaa sekä jokaisen käyttökerran jälkeen. Siten varmistat myös hyvän hygienian.

Liukuvoiteen käyttöä suositellaan useimpien tuotteiden kanssa, ja joidenkin kohdalla se on välttämätöntä, jotta materiaali ei vaurioidu. On myös tärkeää varmistaa, että liukuvoide on yhteensopivaa tuotteen valmistusmateriaalin kanssa ennen käyttöä.

Aitoa ihoa jäljittelevistä materiaaleista (esim. TPE) valmistetut tuotteet tulee huoltaa pesun ja kuivumisen jälkeen huoltojauheella, jotta materiaali säilyy pehmeänä.

Muista aina tarkistaa tuotteen käyttöohje tai verkkokaupassamme olevan tuotesivun Tiedot-välilehti, jotta saat selville, liittyykö sen huoltoon jotain erityistä.


Vanhemmat seksilelut

Nautittuasi seksilelustasi jo tovin verran, saattaa se kaivata hitusen ensiapua lähteäkseen uudelleen käyntiin.

1. Oletko kokeillut vaihtaa tuotteesi paristot uusiin?

Usein tuote lähtee toimimaan, jos kokeilet aivan uusilla paristoilla.

2. Onko paristot asennettu oikein päin?

Monet tuotteet joko toimivat vain osittain tai eivät käynnisty lainkaan, jos paristot on asennettu väärinpäin. Kokeile kääntää paristot toisinpäin.

3. Oletko ladannut tuotettasi vähintään 12 tunnin ajan?

Jos ladattava tuotteesi ei lähde käyntiin, kannattaa kokeilla ladata sitä 12 tunnin ajan yhtäkestoisesti. Tämä koskee sekä aivan uusia, käyttämättömiä tuotteita että sellaisia, jotka ovat aiemmin toimineet normaalisti.

4. Oletko kytkenyt näppäinlukon pois?

Jos tuote on ladattava, siinä on usein jonkinlainen näppäinlukko, joka täytyy kytkeä pois ennen kuin tuote lähtee toimimaan. Voit tarkistaa ohjeet näppäinlukon käyttöön tuotteen mukana tulleesta käyttöohjeesta.


Tuote ei vieläkään toimi

Jos mikään yllä olevista ohjeista ei ratkaissut ongelmaasi, olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä.

Sinful tarjoaa tuotteilleen 24 kk:n reklamaatio-oikeuden. Reklamaatio-oikeus ei kuitenkaan kata sellaisia vikoja, vaurioita tai kulumista, joka johtuu suorasti tai epäsuorasti käyttötarkoituksen ulkopuolisesta käytöstä, puutteellisesta huollosta, väkivalloin kohtelusta tai luvattomasta muokkauksesta. Voit tutustua käyttöehtoihimme täällä.

Miten säilytän ja huollan seksileluja?

Näin säilytät ja huollat seksilelujasi

Kun hankit uuden tuotteen, suosittelemme aina tutustumaan sen käyttöohjeeseen. Käyttöoppaat eivät ole maailman mielenkiintoisinta kirjallisuutta, mutta ne sisältävät paljon tärkeää tietoa tuotteesta ja voivat auttaa sinua saamaan kaiken irti lelustasi.

Kokosimme alle muutaman tärkeän ohjeen, jotka on hyvä pitää mielessä.


Säilytys ja huolto

Suosittelemme, että puhdistat seksilelusi käyttämällä tarkoitukseen sopivaa puhdistusainetta ennen uuden tuotteen ensimmäistä käyttökertaa ja perusteellisesti aina käytön jälkeen.

Huuhtele tuote lämpimällä vedellä, levitä sen pinnalle seksilelun puhdistusainetta ja anna aineen vaikuttaa minuutin ajan. Huuhtele tuote uudelleen lämpimällä vedellä ja anna sen kuivua itsekseen ilmavassa paikassa.

Valikoimassamme on puhdistustuotteita kaikenlaisille seksileluille, mutta jos et vielä ole ehtinyt tilaamaan sopivaa puhdistusainetta, voit käyttää mietoa saippuaa.

Käytä anaaliseksilelujen puhdistamiseen aina antibakteerista seksilelun puhdistusainetta, joita löydät yllä olevan linkin takaa.

Seksilelut, jotka on valmistettu nahasta, tekonahasta, metallista tai sellaisista materiaaleista, jotka eivät kestä veteen upottamista, voi puhdistaa pyyhkimällä pehmeällä kostutetulla liinalla tai noudattamalla tuotteen mukana tulevia ohjeita.

Suosittelemme käyttämään runsaasti liukuvoidetta useimpien tuotteiden kanssa. Joidenkin tuotteiden kohdalla liukuvoiteen käyttö on välttämätöntä materiaalin vahingoittumisen ehkäisemiseksi.

Ennen käyttöä on tärkeää selvittää, millainen liukuvoide sopii kyseessä olevalle tuotteelle. Älä esimerkiksi koskaan käytä silikonipohjaisia liukuvoiteita silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa, koska ne voivat vaurioittaa tuotteen pintaa. Vesipohjaisia liukuvoiteita voit puolestaan huoletta käyttää kaikenlaisten materiaalien kanssa.

Aitoa ihoa muistuttavista materiaaleista valmistetut seksilelut:
Aitoa ihoa jäljittelevistä materiaaleista, kuten TPE:stä, TPR:stä ja PVC:stä valmistetut tuotteet on käsiteltävä seksilelun huoltojauheella, joka auttaa säilyttämään materiaalin pehmeän pinnan ja joustavuuden.

Huomaa, että jauhe tekee tuotteesta mattapintaisen. Jos haluat kirkkaan pinnan, huuhtele jauhe pois juuri ennen käyttöä. Suosittelemme kuitenkin jättämään jauheen tuotteen pinnalle säilytyksen ajaksi, sillä jauhe pidentää lelun käyttöikää ja estää pölyn ja lian tarttumisen sen pintaan.

Paristokäyttöiset tuotteet:
Poista paristot aina, kun et käytä tuotetta. Jos tuote ylikuumenee, sammuta se välittömästi ja poista paristot. Paristot on aina hävitettävä voimassa olevien määräysten mukaisesti.

Ladattavat tuotteet:
Lataa tuote vain sen mukana toimitetulla laturilla. Irrota laturi virtalähteestä heti kun tuote on täyteen ladattu.

Jos sinulla on ongelmia tuotteen käynnistämisessä, tutustu vinkkeihimme.


Säilytys

Kun säilytät seksilelusi oikein, ne pysyvät hyväkuntoisina mahdollisimman pitkään.

Seksilelut voivat vaurioittaa toisiaan, jos niitä säilytetään liian lähekkäin, joten tuotteet kannattaa säilyttää erillään. Ota huomioon, että tiettyjä tuotteita ei saa säilyttää yhdessä, koska niiden materiaalit reagoivat negatiivisesti joutuessaan kosketuksiin toistensa kanssa.

Tämä koskee seuraavia materiaaleja: TPE, TPR, PVC ja silikoni. Huomaa, että takuu ei kata tuotteita, joita on säilytetty virheellisesti.

Säilytä näistä materiaaleista valmistetut seksilelut aina erillään toisistaan. Saatavilla on useita erilaisia säilytysratkaisuja, mutta luonnollisesti voit myös sujauttaa seksilelun takaisin alkuperäiseen pakkaukseensa.

Säilytä tuotteet kuivassa paikassa huoneenlämmössä poissa suorasta auringonvalosta.

Jos tuotteen materiaali tai pinta on kulunut, vaurioitunut tai muuten rikkoutunut, tuotetta ei saa käyttää.

Hävittäminen:
Kun tuote on tullut tiensä päähän, hävitä se vastuullisesti. Jos et ole varma oikeasta hävittämismenetelmästä, toimita tuote viralliseen kierrätyslaitokseen, kuten paikalliseen kierrätyskeskukseen ympäristövaikutusten minimoimiseksi.


Ota huomioon

Geishakuulat:
Geishakuulia tulisi käyttää enintään 15 minuuttia päivässä, jotta lihakset eivät jännittyisi liikaa. Kuulilla voidaan treenata lantionpohjan lihaksia emättimen tuntoherkkyyden lisäämiseksi ja virtsankarkailun ehkäisemiseksi.

Penisrenkaat:
Penisrenkaita voidaan käyttää tarpeen mukaan. Vältä renkaan tarpeetonta venyttämistä. Jos penis kipeytyy, sen väri muuttuu tai olo tuntuu muuten epämukavalta, poista rengas välittömästi. Käytä tuotetta korkeintaan 30 minuuttia kerrallaan epämukavuuden välttämiseksi.

Anaalikäyttö:
Käytä anaaliseksiin vain siihen tarkoitettuja tuotteita eli anaaliseksileluja, joiden pohjassa oleva stopperi pitää lelun paikallaan.

Suosittelemme anaalikäyttöön tarkoitetun liukuvoiteen käyttöä parhaan kokemuksen varmistamiseksi.

Bondage:
Hyvä kommunikointi on avainasemassa. Sopikaa ennen leikin aloittamista turvasana, joka lopettaa leikin välittömästi. Käytettäessä piiskaa, läimäytintä ja muita välineitä iskujen tai kivun aikaansaamiseksi, on tärkeää lyödä vain lihasten ja rasvakudoksen suojaamia kehon osia, kuten reisiä ja pakaroita. Poista köydet, kahleet ja muut siteet välittömästi, jos kahlitut kehonosat kipeytyvät, muuttuvat poikkeavan värisiksi tai muutoin ilmenee ei-toivottua epämukavuutta. Varmista aina, että hengitystiet ovat esteettömät ja vältä nenän tai suun peittämistä.

Yleistä:
Seksilelujen käyttö on aina omalla vastuullasi. Sinful tai sen jälleenmyyjät eivät ole vastuussa tuotteen käytöstä. Muutokset, joita valmistaja ei ole nimenomaisesti hyväksynyt, mitätöivät käyttäjän oikeuden reklamoida tuotteesta.

Jos tarvitset apua tai neuvoja, voit ottaa meihin yhteyttä – olemme aina valmiina auttamaan!

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi