Satisfyer Curvy 3+ Paineaaltokiihotin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Satisfyer Curvy 3+ Klitoris Stimulator 1
 • Satisfyer Curvy 3+ Klitoris Stimulator Product 2
 • Satisfyer Curvy 3+ Klitoris Stimulator Product 3
 • Satisfyer Curvy 3+ Klitoris Stimulator Product 4
 • Satisfyer Curvy 3+ Klitoris Stimulator Hand 50
 • Satisfyer Curvy 3+ Klitoris Stimulator Hand 51
 • Satisfyer Curvy 3+ Klitoris Stimulator Pack 100

Satisfyer Curvy 3+ Paineaaltokiihotin

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

49,90 €

  Kuvaus

  Oletko oikein hemmottelunnälkäinen? Siinä tapauksessa ota nautittavaksesi Satisfyer Curvy 3+, joka tarjoaa lukemattomia fantastisia klitorisorgasmeja. Sitä voi käyttää myös yhdessä palkitun Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa.

  Kiehtovan ja suloisenvärisen paineaaltokiihottimen muotoilu on pehmeän kurvikas. Sen  toimii suositulla ja rakastetulla paineaaltoteknologialla, joka on kuuluisa kyvystään antaa lukemattomia klitorisorgasmeja - jopa naisille, jotka eivät ole koskaan aiemmin saaneet orgasmia.

  Paineaaltokiihottimen suutin asetetaan klitoriksen päälle niin, että se ei ole suorassa kosketuksessa klitorikseen. Sen stimulaatio ja värinät lähettävät nautinnon aaltoja klitorikseesi ja sitä kautta koko kehoosi. Koska stimulaattori ei koske klitorikseen, se ei alenna tuntoherkkyyttäsi. Niinpä voit jatkaa leikkejäsi kuinka pitkään tahansa ja saada lukuisia orgasmeja.

  Jos haluat nauttia kaikista kiihottimen tarjoamista nautinnoista, yhdistä se Satisfyer Connect -sovellukseen. Voit rakentaa omat stimulaatio-ohjelmat, antaa kumppanisi ohjata leluasi vaikka maapallon toiselta puolen, yhdistää stimulaatiorytmit suosikkimusiikkiisi tai vaikka rakkaasi ääneen ja paljon muuta.

  Tämä kurvikas leikkikaveri sisältää itsessään 11 paineaaltorytmiä ja 10 värinäasetusta, joita on helppo vaihtaa painikkeita painamalla. Se on myös vesitiivis ja ladattavissa, joten leikkimahdollisuuksillasi ei ole rajoja.

  HUOM! Tämän tyyppiset klitoriskiihottimet eivät sovellu käytettäväksi vartalon alueille, joissa on lävistyksiä. Suosittelemme sen sijaan käyttämään vibraattoria, kun kaipaat orgasmintäyteisiä seikkailuja.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  SOVELLUS: Satisfyer Connect.
  PITUUS: 14,2 cm.
  LEVEYS: 4,8 cm leveimmillään.
  SISÄHALKAISIJA, SUUTIN: 1,4 cm.
  PAINEAALLOT: 11.
  VÄRINÄASETUKSET: 10.
  AKKU: Ladattava (magneettisesti kiinnittyvä USB-latausjohto mukana).
  LATAUSAIKA: 180 min.
  KÄYTTÖAIKA: 60 min.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. englanti, saksa, espanja, ranska.

  HUOM! Mikäli tuotetta käytetään ehdotetun sovelluksen kanssa, pyydämme huomioimaan, että sovellus voi kerätä tietoa sen ja tuotteen käytöstä. Tietojen jakamista voi rajoittaa sovelluksen asetuksista. Lisätietoja varten pyydämme tutustumaan sovelluksen omistajan tietosuojaselosteeseen. Sinful ei ole vastuussa sovelluksen käytöstä.

  Bluetooth®-sana, -merkki ja -logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, jotka omistaa Bluetooth SIG, Inc., ja EIS GmbH käyttää näitä tavaramerkkejä lisenssillä. Apple, Apple-logo ja Apple Watch ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Apple Inc. Android-nimi ja -logo ovat Google LLC:n tavaramerkkejä ja omaisuutta. Satisfyer-sovellus ja Bluetooth®-ominaisuus ovat käytettävissä yhdessä mukana olevista tuotteista. © 2020 EIS GmbH, kaikki oikeudet pidätetään.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Satisfyer Curvy 3+ Paineaaltokiihotin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *