Satisfyer Pro Plus Vibration Klitorisstimulaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Satisfyer Pro Plus Vibration Klitorisstimulaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

66,90 €

39,90 €

  Kuvaus

  Kuten monet tietävät, Satisfyer-klitorisstimulaattorit ovat kutakuinkin parasta mitä seksilelumarkkinoilla on tapahtunut vuosiin. Niinpä ei tule yllätyksenä, että lisää on luvassa: toivota tervetulleeksi upea Satisfyer Pro Plus Vibration Klitorisstimulaattori.

  Aiemmista huippusuosituista Satisfyer-malleista tuttu sykkivä ilmavirtateknologia on edelleen mukana. Se kiihottaa klitoristasi nautinnollisesti ilman varsinaista ihokosketusta saaden aikaan huikean voimakkaita orgasmeja.

  Kuten jo nimestä voi päätellä, Pro Plus Vibration tuo mukaan kaivatun lisäelementin niille, jotka rakastavat ainutlaatuista imutekniikkaa, mutta kaipaavat lisäksi tehokasta värinää.

  Tuotteessa on kaksi erillistä moottoria, joista yksi saa aikaan ilmavirtaa ja toinen perinteisempää vibraattorivärinää. Kumpaakin voi ohjata erikseen, joten voit nauttia monenlaisista stimulaatiovariaatioista ja räätälöidä kokemuksen itsellesi sopivaksi.

  Tämä elegantti, valkoinen stimulaattori on valmistettu silkinsileästä silikonista, joka tuntuu miellyttävältä käytössä. Se on täysin vesitiivis, joten voit käyttää sitä huoletta myös suihkussa tai kylvyssä.

  Satisfyer Pro -vibraattorit ovat erittäin hiljaisia, mutta samaa emme voi luvata niiden käyttäjistä, sillä niiden aikaansaama nautinto on todella huumaavaa.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 22 cm.
  LADATTAVA: Kyllä, USB-latausjohdon avulla.
  MOOTTORIT: 2 kpl.
  STIMULAATIOTASOT: 11 (ilmavirta).
  VÄRINÄTASOT: 10.
  MUKANA: Magneetilla kiinnittyvä USB-latausjohto.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Nautinnollinen Yllätyin todella positiivisesti imutehoon.. Takuuvarma orgasmi. Tämä pitäisi löytyä jokaisen lelulaatikosta. Huipputuote.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Takuu varma Kyllä vetää maton jalkojen alta normaalin version tieltä. Vibra tuo mukavan lisän klitta stimulointiin. Jos tällä rouva ei tule niiin sitten jossain on vika.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Huh huh Tää oli ihan huippuostos! Kahvasta saa hyvän otteen ja sen avulla on helppo löytää oikea kohta klitoriksen päällä. Laitteen ilmavirta saa minut suorastaan kiemurtelemaan nautinnosta.

  Parhain orgasmi syntyi, kun laitoin tämän laitteen hellimään klitorista ja sisälle värisevän g-pistevibraattorin, jonka värinää kumppanini ohjasi.

  Suosittelen kokeilemaan tätä lelua!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Olen aivan HULLUNA tähän! Olen kertakaikkiaan HULLUNA tähän. Tätä on tosi helppo käsitellä ja kaartuvan kahvan ansiosta stimulaatiota on helppo ohjata niin omalla kuin kumppaninkin kädellä. Ja tällä saa aivan hurjia orgasmeja! Niin hurjia että sain ruiskuorgasmin tämän avulla. Ensimmäinen kerta kun sain sellaisen vain klitorisstimulaatiolla.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Äänitaso
  Stimulaatio
  Mahtava keksintö Olen niin onnellinen, että sain tämän ihanan laitteen. Se on antanut monia hyviä kokemuksia. Voin vain suositella kokeilemaan.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Satisfyer Pro Plus Vibration Klitorisstimulaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *