Secura El Toro Kondomit 12 kpl
Secura El Toro Kondomit 12 kpl
9,99 €
Secura El Toro Kondomit 12 kpl  90

Secura El Toro Kondomit 12 kpl

4.4 (3)
9,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Enää ei tarvitse säätää sekä kondomin että penisrenkaan kanssa erikseen, sillä Secura El Toro Kondomit yhdistävät molemmat ja auttavat sinua kestämään pitempään.

Kondomeissa on tiukka rengas, joka toimii sisäänrakennettuna penisrenkaana. Niiden avulla saat lisää seksuaalista staminaa ja entistäkin tukevamman erektion.

Kondomit ovat toki aivan yhtä turvallisia ja laadukkaita kuin kaikki muutkin valikoimamme kondomit.

Valmistettu lateksista. Sileä, läpinäkyvä malli, joka istuu hyvin. Liukastettu ja varustettu säiliöllä. Leveys 52 mm. Pakkauksessa on 12 kondomia.

Tiedot

TYYPPI: Lateksikondomit.
AINESOSAT: Natural rubber latex, silicone.
SISÄÄNRAKENNETTU PENISRENGAS: Kyllä.
SÄILIÖ: Kyllä.
LIUKASTETTU: Kyllä.
PINTA: Sileä.
PITUUS: 180 mm.
LEVEYS: 52 mm.
PAKSUUS: 0,06 mm.
MÄÄRÄ: 12 kpl.
KIELI: Suomi, ruotsi, tanska, englanti, saksa, norja, espanja, italia, venäjä, hollanti, puola.

TUOTENUMERO: 20332.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (3)
Ihana ja helppo

Erinomainen kondomi. Hieman tiukempi aukko pitää kondomin paikoillaan, vaikka menemmekin sen luokse ilman, että se vaikeuttaa päälle laittoa. Vakiokondomit tästä lähtien kotona. Lue lisää

-
5 5 1
Kiihkeä tapaus

Kondomi sopii erinomaisesti siihen, mihin luvattu, siinä on varmasti tiukka aukko, joka saa kondomin istumaan niin kuin sen pitäisi, vaikka todella panet parastasi. Se antaa todella hyvän kokemuksen, kun voi todella innostua ja pidempään kestäminen on myös erinomaista. Sinun on kuitenkin tiedostettava, että se on tiukka, joten suosittelisintoisen kondomin ottamista mukaan myös vaihteluksi, jos harrastaa paljon seksiä, koska toistuvassa käytössä kipeytyy, josta toipuminen kestää jonkin aikaa. Niille, jotkapitävät kovasta ja raivokkaasta kierroksesta, se on loistava ostos. Lisäksi voi suositella naisen lämmittämistä hyvin kondomia käytettäessä, koska kestää kauanpäästä siihen vaiheeseen, jossa voi saada orgasmin, mikä on naiselle erittäin vaikeaa, koska on todella pantava parastasi, siksi lämmitä nainen hyvin siihen asti,kunnes hän on saavuttanut huipun, ota se pois ja otatkin, kun koko ruumiisi nykii vihaa pienimmästäkin kosketuksesta, koska kondomi auttaa rakentamaan massiivisen erektion,jossa tuntuu kuin olisit räjähtämässä, on hyvät mahdollisuudet leikkiä keskenään tällä tuotteella Lue lisää

-
5 4 1
Istuu hyvin

Penisrengas tekee tehtävänsä, aika napakka kumi ei turhaan pitkä mutta nippa nappa riittävä.

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi