Sex & Mischief Trilogy Kit Hellään Bondageen

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sex & Mischief Trilogy Kit Hellään Bondageen

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

19,90 €

  Kuvaus

  Sex & Mischief Trilogy Kit Hellään Bondageen on täydellinen setti viettelykseen. Se sisältää parin tyylikkäitä käsirautoja, kauniin naamion sekä harmaan satiinisolmion.

  Lähtekää aistilliseen seikkailuun ja käyttäkää käsirautoja sidontaleikkeihin. Käsiraudat ovat säädettävät, joten ne sopivat monenkokoisiin ranteisiin. Niiden enimmäisympärysmitta on 18 cm. Ne voi avata mukana tulevilla avaimilla tai itse raudoissa olevilla turvavivuilla.

  Myös satiinisolmio soveltuu sidontaleikkeihin, mikäli haluatte kokeilla astetta hellempää bondagea. Solmio on tuttu suosituista Fifty Shades of Grey -kirjoista ja -elokuvista.

  Täydentäkää kokemus käyttämällä upeaa, aavistuksen taipuisaa naamiota, joka tekee kokemuksesta entistäkin aistillisemman. Naamio soveltuu niin naamiaisiin, roolileikkeihin kuin viettelykseenkin. Yhdenkoon naamio sopii useimmille ja sidotaan kasvoille mustalla satiininauhalla.

  Sex & Mischief Trilogy Kit on osa Sex & Mischief -tuotesarjaa, joka on suunniteltu erityisesti ensimmäistä kertaa bondagea ja BDSM-leikkejä kokeileville.

  Tiedot

  MATERIAALI: Nylon (naamio), metalli (käsiraudat), polyesteri (solmio).
  SÄÄDETTÄVÄ: Naamio on säädettävä ja sopii kaikille. Säädettävien käsirautojen ympärysmitta on enint. 18 cm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Sex & Mischief Trilogy Kit Hellään Bondageen

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *