SexFlesh Monika's Tight Pussy Stroker Itsetyydytin

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

SexFlesh Monika's Tight Pussy Stroker Itsetyydytin

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

10,90 €

  Kuvaus

  Monika's Tight Pussy Stroker on pieni ja kiihottava itsetyydytin, joka mahtuu sopivasti käteen. Voit myös antaa sen kumppanisi käsiin, jotta hän voi hemmotella sinua sen avulla.

  Holkki on muotoiltu muistuttamaan emätintä ja sen sisäpuoli on juomutettu, jotta se tuntuisi mahdollisimman stimuloivalta ja aidonkaltaiselta peniksen ympärillä. Holkki on valmistettu erittäin pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joten se tarjoaa todella luonnollisen kokemuksen etenkin kun käytät sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta.

  Koska holkki on pehmeä, voit helposti säätää sen tiukkuutta puristamalla sitä kädelläsi. Joustavuutensa vuoksi holkki on sopivan kokoinen useimmille miehille.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa holkin huuhtelemalla sen lämpimällä vedellä ja käyttämällä siihen seksilelun puhdistussuihketta korkean hygienian takaamiseksi. Suosittelemme myös käyttämään holkkiin aika ajoin Fleshlightin huoltojauhetta puhdistuksen ja kuivumisen jälkeen, jotta materiaali säilyttää pehmeytensä ja joustavuutensa käyttökerrasta toiseen.

  Tiedot

  MATERIAALI: SexFlesh (TPR).
  PITUUS: 10,5 cm.
  HALKAISIJA: Ulkoinen 3,5-5,5 cm, sisäinen 0,5-6 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: SexFlesh Monika's Tight Pussy Stroker Itsetyydytin

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *