Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat
Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat
36,99 €
Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat
Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat

Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat

36,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat ovat oivallinen valinta tehokkaaseen lantionpohjan lihasten harjoittamiseen. Pakkauksessa on kolme eripainoista ja -kokoista kuulaparia, jotka on valmistettu särkymättömästä lasista. Voit yhdistellä kuulia miten haluat, jotta saat juuri sinulle parhaiten sopivan vastuksen.

Kaikki naiset hyötyvät lantionpohjan lihasten harjoittamisesta, sillä se parantaa emättimen alueen tuntoherkkyyttä ja helpottaa orgasmin saamista. Vahvemmat lihakset estävät tehokkaasti virtsankarkailua ja auttavat palautumista synnytyksen jälkeen.

Kun viet kuulat sisällesi, ne asettuvat päällekkäin lähelle toisiaan. Liikkuessasi ympäriinsä ne hieroutuvat toisiaan vasten, mikä stimuloi lantionpohjan lihaksiasi, jolloin harjoitat niitä kuin itsestään.

Toisin kuin monissa geishakuulissa, Ben Wa -kuulissa ei ole narua, jonka avulla ne voisi vetää ulos käytön jälkeen, mutta sille ei ole tarvetta, sillä kuulat tulevat itsestään ulos kun työnnät niitä lantionpohjan lihaksillasi. Voit myös kyykistyä ja auttaa niitä sormillasi.

Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat näyttävät tyylikkäiltä ja ne on pakattu eleganttiin, huomiota herättämättömään rasiaan.

Tiedot

MATERIAALI: Lasi.
FTALAATITON: Kyllä.
HALKAISIJA: Järjestyksessä 1,9 cm, 2,0 cm ja 2,1 cm.
PAINO: Järjestyksessä 8 g, 13 g ja 18 g.

TUOTENUMERO: 13992.
Arvostelut
Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan. Auta muita - kerro mielipiteesi!
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi