Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat
 • Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat

Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

  Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

  Kuvaus

  Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat ovat oivallinen valinta tehokkaaseen lantionpohjan lihasten harjoittamiseen. Pakkauksessa on kolme eripainoista ja -kokoista kuulaparia, jotka on valmistettu särkymättömästä lasista. Voit yhdistellä kuulia miten haluat, jotta saat juuri sinulle parhaiten sopivan vastuksen.

  Kaikki naiset hyötyvät lantionpohjan lihasten harjoittamisesta, sillä se parantaa emättimen alueen tuntoherkkyyttä ja helpottaa orgasmin saamista. Vahvemmat lihakset estävät tehokkaasti virtsankarkailua ja auttavat palautumista synnytyksen jälkeen.

  Kun viet kuulat sisällesi, ne asettuvat päällekkäin lähelle toisiaan. Liikkuessasi ympäriinsä ne hieroutuvat toisiaan vasten, mikä stimuloi lantionpohjan lihaksiasi, jolloin harjoitat niitä kuin itsestään.

  Toisin kuin monissa geishakuulissa, Ben Wa -kuulissa ei ole narua, jonka avulla ne voisi vetää ulos käytön jälkeen, mutta sille ei ole tarvetta, sillä kuulat tulevat itsestään ulos kun työnnät niitä lantionpohjan lihaksillasi. Voit myös kyykistyä ja auttaa niitä sormillasi.

  Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat näyttävät tyylikkäiltä ja ne on pakattu eleganttiin, huomiota herättämättömään rasiaan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lasi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  HALKAISIJA: Järjestyksessä 1,9 cm, 2,0 cm ja 2,1 cm.
  PAINO: Järjestyksessä 8 g, 13 g ja 18 g.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Shots Toys Lasiset Ben Wa Kuulat

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *