Sinful Anaaliharjoitussetti

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Sinful Anaaliharjoitussetti  1
  • Sinful Anaaliharjoitussetti  2
  • Sinful Anaaliharjoitussetti  3
  • Sinful Anaaliharjoitussetti  4
  • Sinful Anaaliharjoitussetti  5

Sinful Anaaliharjoitussetti

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

33,90 €

Kuvaus

Sinful Anaaliharjoitussetti on loistava tapa tutustua anaalistimulaation nautinnolliseen maailmaan. Settiin kuuluu kolme erikokoista anustappia, joiden avulla saat aina juuri sopivan tuntuista stimulaatiota.

Anaaliharjoitussettiä voi käyttää ennen anaaliseksin harrastamista, jotta peräaukko tottuu stimulaatioon. Sitä voi käyttää myös vaginaalisen yhdynnän aikana, sillä monet naiset kokevat orgasmin voimakkaampana saadessaan samalla anaalistimulaatiota.

Pienikokoinen anustappi sopii hyvin aloittelijoille. Hieman kokeneemmat käyttäjät voivat kokeilla keskikokoista tappia, ja isokokoinen anustappi on tarkoitettu edistyneille käyttäjille, sillä se tarjoaa varsin intensiivisiä tuntemuksia.

Kaikkien tappien pohjassa on stopperi, joka tekee niistä turvallisia käyttää. Ne on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisestä silikonista ja ne ovat täysin vesitiiviitä.

Suosittelemme käyttämään anustappien kanssa laadukasta vesipohjaista anaaliliukuvoidetta. Näin ne on helpompi asettaa paikalleen ja tuntuvat nautinnollisemmilta.

Käytön jälkeen voit puhdistaa tapit lämpimällä vedellä ja Sinfulin seksileluille suunnitellulla puhdistussuihkeella.

Sinful Anaaliharjoitussetin mitat: pieni tappi 11 x 2,9 cm, keskikokoinen tappi 11,5 x 3,6 cm, ja iso tappi 13 x 4,7 cm.

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
PITUUS: Pieni 11 cm, keskikokoinen 11,5 cm ja iso 13 cm.
HALKAISIJA: Pieni 2,9 cm, keskikokoinen 3,6 cm ja iso 4,7 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Yllättävää Tappien laatu/materiaali on todella mukavaa, tälläin ensikertalaiselle. Kannatan tämän kokeilua.
Yllättävintä oli isoimman tapin koko, se on nimittäin huomattavasti isompi kuin keskikokoinen. Isoin jää luuktavasti "koristeeksi" kokonsa takia.
5 5 1
Kokonaisarvio
Miellyttävä kokemus Ostin sarjan kun halusin kokeilla anaali leikkejä ensimmäistä kertaa. Tuotteen kolme eri kokoa olivat todella kätevät aloittelussa. Harjoittelun voi aloittaa pienimmästä ja jatkaa hiljalleen isompaan. Pienin koko sopii hyvin ihan anaalileikkejä kokeilevillekkin. Keskikokoinen on varmaan Sarjan isoin tappi on myös tarpeeksi iso, että se auttaa kätevästi avautumaan muita leikkejä varten.

Tuotteiden materiaali on mukava. Se on tarpeeksi jämäkkä, että tapin saa helposti sisään, mutta antaa myös periksi niin ettei käy kipeää. Pesu ja kunnossapito on ollu helppoa.

Suosittelisin kaikille anaalileikeistä kiinostuneille asiakkaille
5 5 1
Kokonaisarvio
Harvinainen löytö Erittäin mieluinen paksukaulainen setti. Materiaali on laadukkaan tuntuinen ja siinä on mukava pieni jousto.

Tappien tyypillistä paksumpi "kaula" auttaa peppua valmistautumaan esimerkiksi peppuseksiin paremmin kuin kapeammalla kaulalla varustettu tappi. Antaa myös mukavan täyteläisen tunteen.

Paksu kaula tarkoittaa myös sitä, että tapit eivät pysy yhtä jämäkästi paikoillaan kuin kapeakaulaiset. Jos kuitenkin tahtoo lähteä vaikkapa kauppareissulle tapin kanssa, mutta pelkää ettei tappi pysy paikoillaan niin asia korjaantuu hyvin sitomalla narun pätkä "crotch rope" tyyliin vaikkapa alushousujen päälle.

Suurinta tappia en ole päässyt kokeilemaan, mutta kokonsa puolesta on tosiaan edistyneemmille tarkoitettu. Tuntuu että keskikokoisen ja suuren tapin välissä voisi olla vielä yksi koko, jotta viimeinen siirros kokoluokassa ei olisi niin haastava :)

Paksumpikaulaisia tappeja on erittäin vaikea löytää, joten mukava yllätys kun täältä löytyi. Ainoat samantyyliset mitä on tullut vastaan ovat sinfulin myymät Vixen Creations Tristan tapit.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Sinful Anaaliharjoitussetti

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *