Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

29,90 €

11,90 €

  Kuvaus

  Nyt olisi tarjolla itsetyydytyskokemuksia, joita et helposti unohda. Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori ilahduttaa sinua kerta toisensa jälkeen.

  Masturbaattorin kuori on valmistettu silikonista ja siitä saa hyvän otteen. Voit puristaa sitä kädelläsi, jolloin säädät kätevästi myös sisäholkin tiukkuutta.

  Pehmeän, TPR-materiaalista valmistetun sisäholkin sisäpinta on nystyröity, joten se tarjoaa nautinnollista lisästimulaatiota jokaisella työnnöllä. Käytä masturbaattoria yksin tai anna se kumppanisi käsiin, jolloin hän voi hemmotella sinua sen avulla.

  Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori on täysin ftalaatiton ja kokonsa puolesta se sopii useimmille miehille.

  Tiedot

  MATERIAALI: TPR ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 14 cm.
  SISÄHALKAISIJA: 2 cm (joustaa).

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Ensikokemus paremmasta Jos sattuu olemaan mies, joka ei ole koskaan päässyt kokeilemaan kättä erikoisempaa, niin tämä vempain on oiva kokeilu paremmasta. Maalaisjärjellä sitä voisi ajatella, että ei sitä sen kummempia tarvitse itsensä tyydyttämiseen, mutta tämä tuote sai ainakin minut ajattelemaan toisin.

  Kokemusta minulla ei ole muuta kuin käsijumppa ja tämä, joten en voi verrata sitä esimerkiksi oikeaan reikään.

  Positiivista:
  - Pehmeä; sisusta oli yllättävän pehmeä, joka tuntui todella hyvälle. Koko tuotteella on hyvä, ja molemminpuoliset reiät mahdollistavat leikin isommallakin kalulla.
  - Stimulaatio; tuote tuntuu hyvälle ja todellakin auttaa nautinnollisimpiin tuloksiin. Sisusta on täynnä erilaisia nystyröitä ja juovia, jotka stimuloivat kaikin puolin. Se mikä kädessä jää kaipaamaan, löytyy kyllä tästä tuotteesta. Liukkarin määrällä voi muuttaa kokemusta.
  - Puhdistus; tuote joustaa hyvin ja se on helppo puhdistaa.

  Negatiivista:
  - Ääni; tuote ei todellakaan ole hiljaisemmasta päästä, vaikkei mikään vibraattori olekaan. Ääni voi olla kiihottava, mutta se ei todellakaan sovi piilokäyttöön. Kädellä voi sitä hieman vaimentaa, mutta se vaikuttaa nopeuteen ja aiheuttaa hieman epämukavaa ilmavirran estoa.
  - Erillinen kuori; yleisesti ottaen, tämä oli hyvä asia, mutta toisinaan se lisäsi ääntä. Tosin siitä oli hyvä pitää kiinni ja tuoda lisää painetta touhuun.

  Kaiken kaikkiaan mukava tuote, parantaa nautintoa ja tuntuu hyvälle. Jos ei ole tarkoitus piilossa peiton alla leikkiä ja naapurit eivät ole liian lähellä, voin suositella tuotetta! Tuote parantaa nautintoa todella paljon, ja auttaa saavuttamaan maukkaammat orgasmit!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Ei ihan nappaa Tuote on oman käyttökokemuksen perusteella hiukan liian pitkä storkeriksi. Yleisesti pidän enemmän strokereissa siitä, että sillä voi runkata terskaa kätevästi. Kyseisessä tuotteessa on kuitenkin niin paljon mittaa, että suurin osa stimuloivasta alueesta osuu peniksen varteen, eikä silloin tuota niin paljoa iloa. Myös ulkoinen kovempi "kuori" on omaan makuuni liian jäykkää materiaalia. Olen päätynyt käyttämään tuotetta nykyään niin, että otan ulkoisen kuoren kokonaan pois ja masturboin sisemmällä pehmeällä hihalla. Hihan sisälmys on itsessään todella hyvin stimuloiva. Se sisältää useita erilaisia nystyröitä ja muotoja jotka koskevat terskaa ihanasti.

  Kaiken kaikkiaan en suosittelisi tuotetta strokereina, vaan menisin mielummin jollain kompaktimmalla ratkaisulla tai sitten suoraan fleshlightilla jos haluaa masturbointihihan.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Ripaus aitoa Mukavan pehmeää materiaalia, sisällä nystyröitä jotka tuovat stimulaatiota, ei liian tiukka, ripaus aidonkaltaisuutta mutta ei kuitenkaan, silti suosittelen kokeilemaan!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Tätä lisää Masturbaattori on parasta pimpin jälkeen. Vaimo kiihottuu myös katsellessa ja yhdessä käyttäessä ei jää itsekkään mistään paitsi kun Strokeri tekee tosi hyvää.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *