Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

29,90 €

Kuvaus

Nyt olisi tarjolla itsetyydytyskokemuksia, joita et helposti unohda. Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori ilahduttaa sinua kerta toisensa jälkeen.

Masturbaattorin kuori on valmistettu silikonista ja siitä saa hyvän otteen. Voit puristaa sitä kädelläsi, jolloin säädät kätevästi myös sisäholkin tiukkuutta.

Pehmeän, TPR-materiaalista valmistetun sisäholkin sisäpinta on nystyröity, joten se tarjoaa nautinnollista lisästimulaatiota jokaisella työnnöllä. Käytä masturbaattoria yksin tai anna se kumppanisi käsiin, jolloin hän voi hemmotella sinua sen avulla.

Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori on täysin ftalaatiton ja kokonsa puolesta se sopii useimmille miehille.

Tiedot

MATERIAALI: TPR ja silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Kyllä.
PITUUS: 14 cm.
SISÄHALKAISIJA: 2 cm (joustaa).

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Käytettävyys
Orgasmitakuu
Ei ihan nappaa Tuote on oman käyttökokemuksen perusteella hiukan liian pitkä storkeriksi. Yleisesti pidän enemmän strokereissa siitä, että sillä voi runkata terskaa kätevästi. Kyseisessä tuotteessa on kuitenkin niin paljon mittaa, että suurin osa stimuloivasta alueesta osuu peniksen varteen, eikä silloin tuota niin paljoa iloa. Myös ulkoinen kovempi "kuori" on omaan makuuni liian jäykkää materiaalia. Olen päätynyt käyttämään tuotetta nykyään niin, että otan ulkoisen kuoren kokonaan pois ja masturboin sisemmällä pehmeällä hihalla. Hihan sisälmys on itsessään todella hyvin stimuloiva. Se sisältää useita erilaisia nystyröitä ja muotoja jotka koskevat terskaa ihanasti.

Kaiken kaikkiaan en suosittelisi tuotetta strokereina, vaan menisin mielummin jollain kompaktimmalla ratkaisulla tai sitten suoraan fleshlightilla jos haluaa masturbointihihan.
5 3 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Käytettävyys
Orgasmitakuu
Ripaus aitoa Mukavan pehmeää materiaalia, sisällä nystyröitä jotka tuovat stimulaatiota, ei liian tiukka, ripaus aidonkaltaisuutta mutta ei kuitenkaan, silti suosittelen kokeilemaan!
5 4 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Käytettävyys
Orgasmitakuu
Tätä lisää Masturbaattori on parasta pimpin jälkeen. Vaimo kiihottuu myös katsellessa ja yhdessä käyttäessä ei jää itsekkään mistään paitsi kun Strokeri tekee tosi hyvää.
5 5 1

Olet antamassa arviosi: Sinful Climax Male Stroker Masturbaattori

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *