Sinful Elegant Keskikokoinen Lasinen Anustappi
Sinful Elegant Keskikokoinen Lasinen Anustappi
24,99 €
Sinful Elegant Keskikokoinen Lasinen Anustappi  1
Sinful Elegant Keskikokoinen Lasinen Anustappi  2
Sinful Elegant Keskikokoinen Lasinen Anustappi  3
Sinful Elegant Keskikokoinen Lasinen Anustappi  4
Sinful Elegant Glas Analplug Medium Pack 90

Sinful Elegant Keskikokoinen Lasinen Anustappi

4.8 (5)
24,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Jos olet kiinnostunut ottamaan seuraavan askeleen anaalistimulaation nautinnollisessa maailmassa, keskikokoinen Sinful Elegant -anustappi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia leikkeihin.

Sileäpintainen lasinen anustappi stimuloi anusta sekä sisä- että ulkopuolelta. Voit käyttää sitä osana kiihottavaa esileikkiä tai seksin aikana vahvistaaksesi kliimaksia.

Elegantti, kaarevasti muotoiltu anustappi on valmistettu karkaistusta lasista, ja sitä voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä upottamalla sen halutunlämpöiseen veteen. Lämpötilan muuttaminen tuo kiihottavan lisän leikkeihin. Tarkista lämpötilan sopivuus kuitenkin esim. käsivarren ihoa vasten ennen kuin viet tuotteen intiimialueille.

Anustappi on helppo laittaa sisään. Sen halkaisija on 4 cm ja pituus 13,3 cm, josta 11 cm on sisään asetettavaa. Tapissa on myös stopperi, joten se on täysin turvallinen anaalikäyttöön. Suosittelemme käyttämään tapin kanssa anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kaikki Sinfulin lasituotteet on valmistettu käsin, joten niiden koossa ja muodossa voi esiintyä pientä vaihtelua - luvassa on siis ainutlaatuinen tuote joka kerta.

Tiedot

MATERIAALI: Borosilikaattilasi.
PITUUS: 13,3 cm, josta 11 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 4 cm leveimmillään.
PAINO: Noin 284 g.
LIUKUVOIDESUOSITUS: Kaikki käy.
KIELI: Englanti.

TUOTENUMERO: 15017.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (5)
Upea ja mukava

Poikaystäväni rakastaa sitä. Lasi on mielettömän kiva. On outoa, että lasi voi tuntua niin intensiiviseltä.

-
5 5 1
tyylikäs muotoilu

Tyylikäs muotoilu on kuitenkin erittäin raskas

-
5 4 1
Ihana kokemus

Ostimme tämän kotikäyttöön tehdäksemme tavallisesta anaaliseksistä hieman tuhmempaa. Olemme erittäin tyytyväisiä kokemukseen. Tämä läpinäkyvä lasitulppa oli aluksi hieman pelottava. Lisäksi ajattelin, että tuote tuntuu enemmän, koska se on hieman raskaampi käyttää seksin aikana. Suosittelemme tätä kaikille uteliaillepariskunnille. Lue lisää

-
5 5 1
Ihana täyteläinen

Tämä tappi on hämmästyttävä. Se on mukavan täyteläinen ja täyttää sinut hyvin, ja osuu myös eturauhaseen hieman. Se on hieman raskasta, mutta minulle se vain lisää nautintoa. Lue lisää

-
5 5 1
Massiivinen, sileä, raskas, hieman kömpelö, mutta hintansa arvoinen

Tietysti lasinen anustappi ei taivu millimetriäkään, ja tämä saa sinut hieman syttymään, sillä tunnet jotain kovaa ja jäykkää tässä koossa. Toisaalta lasi liukuu valtavan helposti, joten pienellä määrällä liukuvoidetta se liukuu nopeasti sisään halkaisijastaan huolimatta – ja jos sinulla on kumppani, joka johtaa taistelua, setuntuu sulavalta ja pirulliselta. Kuten muut kirjoittavat, koko tekee siitä raskaan. Ensinnäkin se tuntuu sinänsä erittäin ihanalta. Huonona puolena on kuitenkin se,että se saattaa liukua uudelleen ulos painon takia, jos painovoima niin haluaa. Kaksi kerrosta ei aina pysty pidättelemään sitä, mikä tekee siitä hieman kömpelön.Siinä on kuitenkin superhieno muotoilu ja se on hintansa arvoinen! PS. Milloin se tulee suurena versiona? ;) Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi