Sinful Elegant Pieni Lasinen Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Elegant Pieni Lasinen Anustappi

Saatavilla 11.5.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

19,90 €

Kuvaus

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan anaalistimulaatiota, pieni Sinful Elegant -anustappi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia leikkeihin.

Anustappi stimuloi anusta sekä sisä- että ulkopuolelta. Voit käyttää sitä osana kiihottavaa esileikkiä tai seksin aikana vahvistaaksesi kliimaksia.

Elegantti anustappi on valmistettu karkaistusta lasista, ja sitä voi lämmittää tai viilentää ennen käyttöä upottamalla sen halutunlämpöiseen veteen. Lämpötilan muuttaminen tuo kiihottavan lisän leikkeihin. Tarkista lämpötilan sopivuus kuitenkin esim. käsivarren ihoa vasten ennen kuin viet tuotteen intiimialueille.

Anustappi on helppo laittaa sisään. Sen halkaisija on 3 cm ja pituus 11 cm, josta 9,5 cm on sisään asetettavaa. Tapissa on myös stopperi, joten se on täysin turvallinen. Suosittelemme käyttämään tapin kanssa anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Tiedot

MATERIAALI: Lasi.
PITUUS: 11 cm, josta 9,5 cm sisään asetettavaa.
HALKAISIJA: 3 cm leveimmästä kohdasta.
PAINO: Noin 149 g.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Ensimmäinen lasilelu Lasin pinta miellyttää, sileä, kova ja kylmä, tai lämmin, ja muotoilu toimii myös. Aloittelijasta tämä ei kyllä tunnu niinkään pieneltä. Lasi on helppo pitää puhtaana.
5 5 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Stimulaatio
Ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen lasitappini Uudenlainen kokemus, joka miellytti. Hyvä varsinkin lämmittelyyn. Tuntuu mukavalta niin lämpimänä kuin viileänä.
5 4 1

Olet antamassa arviosi: Sinful Elegant Pieni Lasinen Anustappi

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *