Sinful Flexible Tip Anaalisuihku

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Flexible Tip Anaalisuihku

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

13,90 €

  Kuvaus

  Jos haluat ottaa kaiken irti anaalistimulaatiosta tai -seksistä, Sinful Flexible Tip Anaalisuihku on ehdoton hankinta.

  Sen avulla anuksen puhdistaminen käy käden käänteessä, jolloin voit rentoutua täysin leikkien aikana. Anaalisuihkussa on joustava suutin, joten se on erityisen miellyttävä käyttää.

  Anaalisuihku on helppokäyttöinen ja hygieeninen. Täytä pumppuosa vartalonlämpöisellä vedellä ja sivele suuttimeen liukuvoidetta. Vie suutin varovasti anuksen sisään ja purista pumppuosaa hitaasti kunnes kaikki vesi on sisälläsi. Istuudu WC-istuimelle ja anna veden valua ulos omalla tahdillaan. Toista prosessi kunnes ulostulovesi on täysin kirkasta.

  Sinful Flexible Tip Anaalisuihku on valmistettu ftalaatittomasta PVC:stä ja sen suutinosa silikonista. Sen tilavuus on 175 ml ja siinä on erityisen leveä suuaukko, jotta se on helpompi puhdistaa. Suutin on irrotettava.

  Tiedot

  MATERIAALI: PVC ja silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  TILAVUUS: 175 ml.
  PUHDISTUS: Saa huuhdella kiehuvalla vedellä, mutta ei upottaa, sillä suutin voi menettää muotonsa.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Joustava kärki on anaalisuihkun aatelia Ostin elämäni ensimmäisen bulb mallisen anaalisuihkun Sinfulista. Koska alue on herkkä tahdoin sellaisen anaalisuihkun joka myötäilee paikkoja eikä töki kivuliaasti. Lisäksi halusin ettei suihku falskaa mistään ja tässä mallissa on tiiviit kierteet. Käden lämpöistä vettä pallon sisään, pehmeään ja joustavaan kärkeen vesipohjaista peppuliukkaria , etunoja-asento pytyllä ja voila.Valmista alle vartissa. Miellyttävää, helppoa ja siistiä. Ostin tämän ensisijaisesti siistejä peppuleikkejä varten, mutta käy vallanmainiosti ummetuksen hoitoonkin. Vesi vanhin voitehista ja toiseksi vanhimpana vesiperäruiske. Iso suositus.Tästä en luovu:)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Helppoo helppoo helppoo Ostin tämän tyttökaverille, mutta siitä on kyllä iloa molemmille. Hän ei halua yrittää ilman puhdistautumista ja minä taas haluan yrittää, jos niin voi sanoa, joten investointi kannatti. Helppo käyttää, pehmeä ja taipuisa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Flexible Tip Anaalisuihku

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *

  Saatat myös pitää: