Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas
55,99 €
Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas tuotekuva 1
Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas  2
Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas  3
Sinful Kegel Exerciser Boks Hand 4
Sinful Kegel Exerciser Boks Hand 5
Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas tuotekuva 6
Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas tuotekuva 7

Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus ja A-Z Opas

4.3 (7)
55,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

On olemassa valtavasti hyviä syitä treenata lantionpohjaa ja Sinful Kegel Exerciser Seksilelupakkaus on erinomainen apuväline alkuun pääsemiseen.

Terve lantionpohja ei auta pelkästään fyysisiin ongelmiin. Lantionpohjan lihasten harjoittaminen lisää myös emättimen tuntoherkkyyttä ja omaa tietoisuuttasi siitä. Voit kokea lisää halua ja orgasmisi tuntuvat entistäkin intensiivisemmiltä.

Sinful Kegel Exerciser -pakkauksesta löydät kaiken tarvittavan lantionpohjan tehokkaaseen treeniin. Saat kolme erikokoista ja -painoista geishakuulaa, joiden avulla voit helposti räätälöidä treenin itsellesi sopivaksi.

Lisäksi saat Sinful Vesipohjaisen Luomuliukuvoiteen, jonka avulla kuulien paikalleen asettaminen käy helposti ja mukavasti, sekä Sinful Luonnonmukaisen Seksilelun Puhdistussuihkeen, jonka avulla kuulat on helppo pitää puhtaina.

Pakkauksessa on myös upea A-Z Opas, joka antaa sinulle leikkisää ja inspiroivaa ohjeistusta treeniin. Sen avulla saat toivomasi tulokset ja ansaitsemasi nautinnon.

Tiedot

SISÄLTÖ: Sinful Ava Single Geishakuula 30 g, Sinful Ava Double Geishakuula 60 g, Sinful Ava Double Geishakuula 90 g, Sinful Vesipohjainen Luomuliukuvoide 100 ml ja Sinful Luonnonmukainen Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml.

A-Z OPAS: Englanninkielinen.

SINGLE 30 G:
- Materiaali: Silikoni.
- Ftalaatiton: Kyllä.
- Kokonaispituus: 12 cm.
- Nyörin pituus: 8,4 cm.
- Halkaisija: 3,6 cm.

DOUBLE 60 G:
- Materiaali: Silikoni.
- Ftalaatiton: Kyllä.
- Kokonaispituus: 17 cm.
- Nyörin pituus: 8,5 cm.
- Halkaisija: 3,2 cm.

DOUBLE 90 G:
- Materiaali: Silikoni.
- Ftalaatiton: Kyllä.
- Kokonaispituus: 15,8 cm.
- Nyörin pituus: 8,5 cm.
- Halkaisija: 3 cm.

LUOMULIUKUVOIDE:
- Sisältö: Vesipohjainen liukuvoide.
- Parabeeniton ja hajusteeton: Kyllä.
- Glyseriinitön ja alkoholiton: Kyllä.
- Kondomiturvallinen: Kyllä.
- Koko: 100 ml.

LUONNONMUKAINEN PUHDISTUSSUIHKE:
- Hajusteeton: Kyllä.
- Koko: 100 ml.

TUOTENUMERO: 21231.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (7)
Arvio

Hyvä tuote ohjeita voisi parantaa

-
5 4 1
Suurempi emättimen herkkyys kahden synnytyksen jälkeen

Kahden synnytyksen jälkeen minulla on ollut ongelmia virtsan pidätyksessä erityisesti lasten kanssa trampoliinilla hyppiessä tai esimerkiksi yskiessä. Kolmen geishakuulan setti on niin helppokäyttöinen ja pääsin alkuun hetkessä. Siirryin nopeasti kuulasta 1 kuulaan 2, ja vaikka se vaatii jonkin verran sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä,niiden käyttö tuntuu turvalliselta ja mukavalta. Pinta on silkinpehmeä, ei ole "muovin hajua", ja kuulat ovat superhygieenisiä ja helppo puhdistaa mukanatulevalla puhdistusaineella. Liukuvoide on myös erittäin mukava ja tekee aloituksesta helppoa. Parasta on, että on mahdollista treenata todella vahvaa lantionpohjaa kolmen"vaikeusasteen" ansiosta. Olen edelleen kuulassa 2, mutta olen alkanut vähitellen tuntea lisääntynyttä herkkyyttä emättimessä, kun mieheni ja minäharrastamme seksiä - on hienoa huomata, että herkkyys on palaamassa. En aio luopua näistä kuulista, ja suosittelen lämpimästi niitä, niiden pitäisi olla kaikkiennaisten kylpyhuoneen laatikossa:-) Lue lisää

-
5 5 1
Kiirehdi ostamaan ne, ne sopivat hyvin geishakuulaharjoitteluun

Parhaat geishakuulat, jotka minulla on ollut, ovat helppoja ja koottuja, täytyy vain muistaa käyttää runsaasti liukuvoidetta isoa kuulaa käyttäessä, muuten voi sattua. Ne ovat silkkisen pehmeitä, helppo puhdistaa mukana tulevalla suihkeella. Sinful saa myös 6 tähteä tuotteen nopeasta toimituksesta. Voin vain suositella muille; kiirehdiostamaan ne ja treenaamaan, kun pystyy vielä kävelemään 10 000 askelta. Lue lisää

-
5 5 1
Playland-pallot

Niin ihanan pehmeä, ei vaikea koota, siinä voi olla useita palloja kerralla

-
5 5 1
Petyin sisältöön

Minulla on Fun Factoryn kuulat, joilla harjoittelu tuntuu paljon helpommalta, koska niistä puuttuu pyörivä kuula ennen loppua, jolloin kuulien stimulaatiota ei tunne. A-Z-oppaan kuvaus on täysin yliarvioitu, sillä kirjan teksti on samankaltainen kuin tuotteen kuvaus - ei lisäharjoitteluvinkkejä, -käyttöä tai muuta vastaavaa. Se onsiis täysin yhdentekevä ottaa mukaan. Olisin yhtä hyvin voinut ostaa sen yksittäin - halvemmalla kuin laatikon. Lue lisää

-
5 2 1
Geishakuulat

Paketissa on kolme erilaista kuulaa harjoitteluun ja/tai stimulointiin. Pidän mustasta väristä ja paketin monipuolisuudesta. Lelut on helppo puhdistaa.

-
5 5 1
Täydellinen paketti lantionpohjalihasten harjoitteluun

Halusin vahvistaa lantiopohjan lihaksiani synnytyksen jälkeen, ja tämä setti on ollut siihen täydellinen! Mahtavaa, että harjoittelun voi aloittaa pienemmillä kuulilla, ja lihasten voimistuessa siirtyä painavimpiin kuuliin. Suosittelen! Lue lisää

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi