Sinful Keskikokoinen Satiininen Lelupussi
Sinful Keskikokoinen Satiininen Lelupussi
4,99 €
Sinful Keskikokoinen Satiininen Lelupussi  1
Sinful Keskikokoinen Satiininen Lelupussi  2

Sinful Keskikokoinen Satiininen Lelupussi

4.8 (7)
4,99 €

Valitettavasti tämä tuote on poistunut valikoimastamme
Vieritä alaspäin nähdäksesi vastaavia tuotteita.

Yhteenveto
Kuvaus

Sinful Keskikokoinen Satiininen Lelupussi on yksinkertaisen tyylikäs säilytyspussi seksileluillesi. Se pitää ne suojassa pölyltä ja muiden katseilta.

Säilytyspussi suojaa lempiseksilelusi kolhuilta niin yöpöydän laatikossa kuin matkalaukussakin. Pussissa säilytetyt lelut eivät myöskään kerää nukkaa.

Musta, keskikokoinen säilytyspussi on valmistettu satiinista. Suljet sen helposti yläosan vetonarulla. Pussin sisämitat ovat 12 x 21 cm.

Sinful Satiinista Lelupussia on saatavilla verkkokaupastamme kolmessa eri koossa. Mittaa seksilelusi ja valitse sen jälkeen sille sopivin säilytyspussi.

HUOM: Ennen kuin otat säilytyspussin käyttöön, pese se erikseen pesukoneessa 30 asteessa, jotta siitä ei irtoa väriä.

Tiedot

MATERIAALI: Polyesteri (satiini).
SISÄMITAT: 12 x 21 cm.
ULKOMITAT: 12 x 25 cm.
SULJETAAN: Narulla.
PESUOHJE: Konepesu 30 asteessa.

TUOTENUMERO: 14286.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (7)
pienehkö

18 cm dildo mahtuu ja yksi anustappi tai liukkari, siihen sitten loppuukin tila. Tosin reissukassissa ihan riittävä uteliailta katseilta suojaamaan.

-
5 5 1
Säilytys:

Yksinkertaiset hyvälaatuiset pienet pussit. Suunnilleen sama standardi kuin Lelo-tuotteilla. Jos on useampi kuin yksi lelu, se on aivan välttämätöntä. Teräs/lasilelut, jotka kulkevat vierekkäin, ei tietenkään ole hyvä idea, mutta jotkut saattavat unohtaa pitää parempaa huolta silikonileluistaan. Silikoni vs. silikoni VOI aiheuttaayksittäisen lelun liukenemisen ja siten tuhoutumisen. Tätä ei luultavasti tapahdu, jos ostat vain korkealaatuisia silikonileluja... mutta miksi riskeerata leluja, joidenhinta on 800-1000, jos ne voi helposti turvata halvalla ja tyylikkäästi Sinfulin käytännöllisillä pusseilla? Lue lisää

-
5 4 1
Komea

Pienet, käytännölliset ja tyylikkäät säilytyslaatikot. Ylellinen.

-
5 5 1
Ihana ja pehmeä

Erinomainen, laadukas laukku. Siisti ja kiiltävä ulkopuolelta. Ei tuota nukkaa. Pehmeää materiaalia, ei niin jäykkää ja karkeaa kuin halvemmat voivat olla. Ostettu Fun Factory Mantaa varten, joka sopii täydellisesti laukkuun. Kokonsa puolesta pussi laukku on täydellinen sille + 100 ml pullo Sinful Aqua -liukuvoidetta. Tyttöystävällä onvanha ultra-7 rabbit ja se oli aivan liian pitkä tähän laukkuun. Siksi suosittelen pidemmille leluihin isoa laukkua. Lue lisää

-
5 5 1
Ostamisen arvoinen tuote

Huomiota herättämätön pussi mukavasta kankaasta, joka ei värjää. Ostan jokaiselle lelulle uuden oikean kokoisen pussin, olen erittäin tyytyväinen tähän.

-
5 5 1
Laadukas pussukka

Ihanan tuntuinen satiininen säilytyspussukka ja yksi lelu mahtuu hyvin. Voin suositella!

-
5 5 1
Hyvä

Hyvälaatuinen säilytyspussi. Mutta koon valinnassa huomioi, että pussi on lättänä ja lelut eivät ole. 18 sentin dildolla pussi ei ihan mennyt kiinni.

-
5 5 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi