Sinful Sex Toy Starter Kit

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Sex Toy Starter Kit

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

39,90 €

33,90 €

  Kuvaus

  Sinful Sex Toy Starter Kit sisältää 6 erilaista tuotetta, joiden avulla voitte tutustua yhdessä toistenne nautintopisteisiin uusilla ja kiihottavilla tavoilla.

  Pakkauksessa on myös suomenkielinen A-Z Opas, joka sisältää konkreettista tietoa tuotteista, jotta saatte parhaan mahdollisen ensikosketuksen seksilelujen fantastiseen maailmaan.

  Pieni ja tehokas bullet-vibraattori herättelee halua ihanasti, kun sen 7 intensiivistä värinäasetusta hemmottelevat ulkoisia erogeenisiä alueita kuten klitorista, kiveksiä ja nännejä.

  Vibraattorin voi myös yhdistää mukana tulevaan penisrenkaaseen, jota voitte käyttää yhdynnän aikana. Sen pupunkorvat kutittelevat klitoriksen aluetta samalla kun peniksen ympärillä oleva rengas tekee erektiosta tukevamman ja pitkäkestoisemman teidän molempien iloksi.

  Lisäksi saatte kapean anustapin, jopa sopii kumman tahansa käytettäväksi ja jonka avulla pieni bullet-vibraattori muuttuu tuhmaksi anaalivibraattoriksi. Tappi on helppo ja miellyttävä asettaa paikoilleen, jolloin se hemmottelee anuksen monia tuntoherkkiä hermopäätteitä ihanalla värinällään.

  Nauttikaa klassisesta dildovibraattorista kiihottavissa vaginaalisissa leikeissä tai ulkoisesti sen stimuloidessa klitorista intensiivisesti. Sen multispeed-toiminto tarjoaa niin hellää kuin voimakastakin värinää.

  Lisätkää leikkiin erityisen aistillinen ulottuvuus käyttämällä silmänaamiota ja kokeilkaa hellää bondagea pehmeiden kahleiden avulla, jotka vievät leikkinne seuraavalle tasolle.

  Lisäksi saatte ilmaisen 50 ml:n vesipohjaisen liukuvoiteen, jonka avulla uudet, tuhmat leikkinne tuntuvat entistäkin nautinnollisemmilta.

  Tiedot

  SISÄLTÖ: Bullet-vibraattori, penisrengas, anustappi, dildovibraattori, silmänaamio, kahleet ja vesipohjainen liukuvoide.

  A-Z OPAS: Suomi, ruotsi, englanti, norja, tanska.

  BULLET-VIBRAATTORI:
  - Materiaali: ABS-muovi.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Kokonaispituus: 5,5 cm.
  - Halkaisija: 1,8 cm.
  - Värinätasot: 3 tasoa ja 4 rytmiä.
  - Paristot: 3 x LR44 (mukana).

  PENISRENGAS:
  - Materiaali: Silikoni.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Sisähalkaisija: 3,2 cm (joustaa).

  ANUSTAPPI:
  - Materiaali: Silikoni.
  - Ftalaatiton: Kyllä.
  - Kokonaispituus: 8 cm, josta 7,5 cm sisään asetettavaa.
  - Halkaisija: 2,5 cm.
  - HUOM: Saa käyttää vain bullet-vibraattorin ollessa tapin sisällä.

  DILDOVIBRAATTORI:
  - Materiaali: PU:lla päällystetty ABS-muovi.
  - Kokonaispituus: 18 cm, josta n. 15 cm sisään asetettavaa.
  - Halkaisija: 2,6 cm.
  - Värinätasot: Multispeed.
  - Paristot: 2 x AA (mukana).

  SILMÄNAAMIO:
  - Materiaali: Polyesteri.
  - Koko: Yhdenkoon.
  - Pituus: 18 cm.
  - Korkeus: 8 cm.
  - Paksuus: 0,2 cm.

  KAHLEET:
  - Materiaali: Polyesteri, tarranauha ja metalli.
  - Ympärysmitta: Enint. 36 cm.
  - Leveys: 5,5 cm.

  LIUKUVOIDE:
  - Sisältö: Vesipohjainen liukuvoide.
  - Koko: 50 ml.
  - Kondomiturvallinen: Kyllä.
  - Ei sisällä: Alkoholia, hajusteita tai parabeeneja.
  - Ainesosat: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Hyvä ensikertalaiselle Halusimme tilata testiin nimenomaan monenlaisia leluja, jotta saisimme käsitystä omista mieltymyksistämme. Erityisesti vibraattori oli todella stimuloiva ja erittäin nautinnollinen. Miinusta siitä, että paristot paketin mukana olivat rikki - onneksi kotoamme löytyi vastaavat tilalle ja pääsimme kokeilemaan leluja. Käsikahleet olivat mukavan pehmeää kangasta, vaikkakin muutoin heikkolaatuisen oloiset. Hintaan nähden hyvä paketti, jos haluaa kokeilla millaisista jutuista tykkää!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Ditey rates 3,8/5 Oranssi on kerta kaikkiaan mielenkiintoinen vaihtoehto paketin väriksi, mutta onneksi se on vain paketti.
  Ensimmäinen kerros on silkkipaperi + seloste vihko. Uu fancy! Selosteessa kerrotaan paketin sisällöstä, tuotteiden laadusta ja muuta pientä nippeli tietoo. Tämä ainakin minua kiinnostaa; olen tarkka tuotteiden laadusta.
  Hyvät uutiset on, että tuotteet ovat ABS silikonista tehtyjä, eli korkeimman tason laatua mitä käytetään mm. vauvojen tuttien tekemiseen.
  Kiitos liukkarista! Sille on aina käyttöö. Vesipohjainen, niinkuin silikoni lelujen kanssa pitääkin olla.
  Henkilökohtaisesti en tue patterilla toimivia leluja ja harmi, että ei ole kuin juurikin niitä tässä paketissa. Toisaalta se nimenomaan tekeekin tuon paketti hinnan mahdolliseksi.
  Lelut ovat loistavia nimenomaan ensikertalaiselle, joka ei halua sijoittaa paljon rahaa leluihin. Pääsee hyvin esimakuun lelujen maailmaan ja saa hyvän käsityksen siitä mistä pitää ja mistä haluaisi aloittaa.
  Suosittelenko ensikertalaiselle? Ehdottomasti.
  Jos on jo leluja ennestään, älä edes harkitse tätä.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Kiitos hyvästä kokemuksesta Olimme jo pitkään miettineet, että voisimme ehkä “maustaa” seksielämää vähän nyt kun on lapsiakin jo. Tilasimme boksin lapsivapaata viikonloppua varten ja se antoi kyllä ihan uutta virtaa ja varmasti kokeilemme vielä lisää joskus toiste :-)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Hyviä juttuja Tilasin tämän meille yhteiseksi, koska olimme miettineet seksilelujen kokeilemista. Sisältä löytyi hyviä juttuja meille molemmille, ja siihen pieneen anustappiin avovaimo tykästyi aivan erityisesti. Silmänaamio oli sekin hitti. Jos haluaa kokeilla erilaisia asioita, suosittelen ehdottomasti.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Uusi maailma Yllätyimme erittäin positiivisesti, kun uskaltauduimme heittäytymään tuntemattomaan. Emme olleet ihan varmoja siitä, olisiko tämä meitä varten, mutta pakkauksen erilaiset tuotteet ovat todellakin toimineet raikkaana tuulahduksena seksielämäämme. Eikä niiden käyttö ollutkaan yhtään niin rajat ylittävää itse tilanteessa. Ehkä se johtui siitä, että tuotteet ovat kauniita eivätkä lainkaan rivoja. Olemme tyytyväisiä siihen, että päätimme kokeilla rasiaa, sillä meille se oli ensiaskel uusiin kokemuksiin. Mielestämme kaikkien parien kannattaisi antaa sille mahdollisuus :-)
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Todella tyytyväinen! Tyttökaverini toivoi elämyslahjakorttia ja minä päätin ostaa seksileluboksin. Siitäpä hän vasta innostui! En muista milloin viimeksi meillä on ollut yhtä hauska ilta. Olen TODELLA tyytyväinen ostokseen.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Sinful Sex Toy Starter Kit

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *